Kto wygra mecz?! LECH!

2:1…
I nie wiem czy Lech wygra…Nie spodziewalem sie az takiej przewagi…Tylko dlaczego wynik jest wlasciwie do doopy?
Powinno byc 3:0…
Lech jak juniorzy,trwoni dorobek w niewytlumaczalnych sytuacjach.Dokladnie tak samo jak jego rezerwy w 3 lidze.Lech strzela,walczy,punktuje,GRA PIEKNIE az tu nagle…hooy bombki strzela i choinki ni ma :rage:

1 polubienie

3:1 Super!

1 polubienie

Noooo.Jadą!!!
Gdzies Ty byl jak Ciebie nie bylo???
Nie wiedzialem w którą strone sie wkoorviać :wink:

1 polubienie

Mam problem z netem.

1 polubienie

Jest 3:1 dla leszka.
Ale prawdziwe jaja są w Lizbonie.Rangersi wygrywaja 3:1.Oczywiscie nie szkockimi nogami ale to nie czas na ten rodzaj dyskusji…
Ta grupa od razu mi sie podobala!!!

1 polubienie

3:1 to nie 2:1…Jakos dozyje do jutra :upside_down_face: :innocent: :upside_down_face:

Lech-Standard Liege 3:1

Dawno,dawno temu,Legia grala ze Standardem Liege…Pamietam jak przez mgłe bo jako dzieciak bylem bramkarzem i imponowal mi Wladyslaw Grotynski z Legii.Do czego oczywiscie sie nie przyznawalem po 1971 roku :joy:
Wtedy jeszcze w belgijskim klubie grali Belgowie i robili to znacznie lepiej niz to co dzisiaj widzialem.Smutne…Ale to problem Belgów.
A Lech nie tylko zarobił,nie tylko utrzymal sie w grze ale chyba nawet zrobil wrazenie.
Lech dalej strzela,gra w pilke dokladnie tak jak jezdzi na rowerku Julien Alaphillippe,znakomity francuski,kolarski fighter,bedący calkowitym przeciwienstwem wiekszosci polskich kolarzy…Ale to juz dla zainteresowanych…
Radość…Nareszcie bo tej radosci ostatnio coraz mniej…
Edit…
Padlem jak szczyl…
A teraz pobudka i bedą meczarnie…Ale to pryszcz.“Kto wygrał mecz?!” :smiley:

1 polubienie

Kiedy budzisz sie w samym środku nocy,coś musi za tym sie kryć.
Kobieta,mecz,koncert,polityka,wstyd,żal…
Dzisiaj to drugie chyba…
Ocknąłem sie tak gwaltownie ze sam nie wiem…To nie ten pub w ktorym bylem w latach 90-tych.
Owszem…Tesknie…Cos odplyneło…A ja nie jestem zeglarzem ani nawet sternikiem…
Ale będę patrzył.Będe obserwował… :thinking:

1 polubienie

A tymczasem w Warszawie…

Legia-Lech 0:1
[do przerwy].

Po wczorajszym bełkocie Mioduskiego,Lech powinien ten mecz wygrać za wszelką cene!

1 polubienie

Samobój, ale, jakże piękny… :grinning:

Raczej komiczny :slightly_smiling_face:

1 polubienie

No i masz…Szlag mnie zaraz trafi :face_with_raised_eyebrow:

Ostatnia minuta, No jak tak można?

Nie trace nadzieji ze to sie kiedys skonczy ale…Ten zespol nie potrafi sie pozbyc najgorszego nawyku z druzyny rezerw.
Nie potrafia kontrolowac ani gry,ani wyniku.A z Legia gubią punkty za kazdym razem, w podobny sposób.
Trudno to wytrzymac nerwowo gdy sie widzi ze przegrali znowu wygrany mecz.

1 polubienie

Dzisiaj czwarta rocznia śmierci Zenona Czechowskiego,kolarza Lecha Poznań,jednego z najwybitniejszych zawodnikow lat 68-72.
Reprezentant Polski w Wyscigu Pokoju.Kilka razy startowal w tym prestiżowym wsrod amatorow wyscigu,w 1971 roku zajmując 2 miejsce.
Nasz olimpijczyk z Meksyku,1968…

1 polubienie

Standard Liege-Lech Poznań

Czyli kolejny mecz o wszystko.
Artur Wichniarek [Lech,Arminia Bielefeld] twierdzi w stylu pana Kazimierza…Trzeba grac swoje i na nikogo sie nie oglądać.
I ja sie z tym zgadzam. :slightly_smiling_face:

Lech powiadasz?

I jest po pierwszej polowie szansa jakiej nie oczekiwalem.Najgrozniejszy z pseudobelgów,dostal czerwien!
Gramy w przewadze…To juz nie jest ze"można".To TRZEBA wykorzystać!

1 polubienie

czerwona kartka swiadczy o slabosci przeciwnika typu pijany trzyma sie plota :thinking:

1 polubienie

Nic nie mów bo zaraz cos rozwalę.
Mielismy tzw.belgow na widelcu.I znowu “niezastapiony” Crnomarkovic zalapal czerwien przy przewadze :exploding_head: :money_mouth_face: :money_mouth_face:
Ten facet to wzorzec nieodpowiedzialnosci.Kret.n ktorego powinno sie odeslac do Serbii czy innej czarnogóry i domagac sie odszkodowania!!!
I cale rozgrywki szlag trafil w 15 minut…Tak sie przegrywa po polsku.

1 polubienie