Kto z Was...

…obejrzal juz “Polityke”? Nie bylam a jestem ciekawa Waszego zdania. Znalazlam taka recenzje:

KLIK

Nie bylem,ale pojawila sie cala masa krytyczbych opinii,
Mial byc hit,wyszedl kit.))

1 polubienie

No wlasnie. Inne recenzje w podobnym tonie…

1 polubienie

Kiedys zaczalem ogladac kler,tak wychwalany.
Tego nie dalo sie ogladac,to byl super kicz.jedokierunkowe spijrzenie na sprawe,byle upodlic caly kler.

1 polubienie

Tyle mamy z recenzji…

1 polubienie

Nic dziwnego. Przecież ten film miał służyć do dostarczenia dawki wku*wu osobom, które muszą mieć na kogo się złościć.

2 polubienia

To słaby film podobnie jak wszystkie inne autorstwa Vegi od czasu Pitbulla. Średnia ocena recenzji - 2/10. Poczekam aż da się pobrać wersję HD z torrentów. Kwestia 2 miesięcy. W tym czasie PiS zrobi nam jeszcze wiele skeczy.

3 polubienia

Akurat po Vedze bym się niczego innego niż wyższy level kiczu nie spodziewała, a to było widać już na plakatach do filmu itd.

2 polubienia

Filmu nie widziałem, więc mam prawa wypowiadać się na jego temat. Gdy, ewentualnie, go obejrzę, podzielę się swą opinią. O ile go obejrzę. Specjalnie zainteresowany nie jestem.

3 polubienia

Właśnie wróciliśmy z projekcji. Rzeczywiście, miała być petarda, wyszedł kapiszon. Powiem więcej, film tak naprawdę ociepla wizerunek władzy, przedstawiając miłościwie nam panujących jako głupawe ofermy życiowe, a PO jako kombinatorów i złodziei. TVN też się dostało, za to TVP w filmie nie istniała.
Film jest podzielony na pięć części, o Beatce Sz., lowelasie Pięcie, Misiu i Macierewiczu, Rydzyku i PO. Przekaz jest prosty, żeby nie powiedzieć prostacki. Mimo wszystko, nie jest to kompletnie zmarnowany czas, ma swoje momenty, chociaż prawie wszystkie śmieszne sceny można zobaczyć w reklamie filmu. Ach, ci, którzy liczyli na to, że film wpłynie w jakikolwiek sposób na wynik wyborów, srogo się zawiodą.

3 polubienia

W zeszłym roku, przypadkowo, obejrzałem któryś z filmów Vegi, nie pamiętam, który i na tej podstawie więcej jego filmów oglądać mi się już nie chce.

Vega miewa przebłyski, ale takiemu np. Smarzowskiemu do pięt nie dorasta. Myślę, że Smarzowski by lepiej podszedł do tematu polityki.

2 polubienia

To co zobaczylem w zwiastunie,calkowicie mi wystarcza.Będę sie trzymał od tego z daleka.

1 polubienie

Dobrze, ze mowisz: nie pojde!

@birbant @vera223 ja sobie film zostawie na dlugie zimowe wieczory w takim razie.
Co do samego Vegi? On ma szczescie (sądząc po porzednich filmach ) do dobrych aktorow ratujacych takie sobie scenarisze i braki warsztatu razysera.

1 polubienie

Obawiam się że będzie jak w przypadku “Smoleńska”.
Wielki hit niby miał być, a trudno było na tym wysiedzieć.

1 polubienie

Ufff, to rzeczywiscie lepiej odpuscic!

Do kina nie pójdę.
Poczekam jak będzie można w domu zobaczyć.

1 polubienie