W refrenie brzmiało coś jak - je t’aime je papurkła-
Postawiłbym,całkowicie na ślepo,na Dalidę.Ale to jednak za mało danych…
W wyszukiwarce w telefonie jest taka opcja że można zanucić dany utwór może coś wyskoczy i cię naprowadzi
Utwór już znalazłam (przecież go wstawiłam), więc nie ma potrzeby nucić do wyszukiwarki.
Nie zawsze przeglądam wcześniejsze odpowiedzi jak coś piszę odpowiadam w danym temacie poza tym nie jestem w temacie to skąd mam wiedzieć czy to akurat ta piosenka ludzie czasem piosenki wstawiają i nie zawsze się trafi w te piosenkę której ktoś szuka autorka nie potwierdziła czy to akurat ta piosenka…
pryszcz na nosie …
Że co proszę? Czemu się mnie czepiasz? Nie każdy czyta wszystko w temacie to raz poza tym nie jestem fanem takiej muzyki więc się nie znam i to tyle jednoznacznienie ze to ta piosenka też nie wynikało
Od mojego nucenia ekran smartfona by sie rozleciał, a apka wyszukujaca zmienila pracę na sterownik rakiety na ksiezyce jowiszowe . Byle dalej…
Widzę że wszyscy się musieli czepić mojej sugestii nucenia i wyszukiwania w ten sposób
nie czepiam się
Ja sie nie czepiam, stwierdzam fakt.
masz nazwe tej apki?
Nie znam francuskiego, ale się nie brzydzę
Nikt z nas nie chciał, by to wyglądało na czepianie się. Starasz się być pomocny i niczym sobie nie zasłużyłeś na to, by się czepiać.
Dziękuję Wam za pomoc, byłam przekonana, że potwierdziłam, że to ta piosenka. Widocznie coś się skasowało lub nie wysłało.
Jeśli sie nie wysłało to powinnas miec w szkicach