Kto zna francuski? Jak znaleźć ten utwór w internecie?

W refrenie brzmiało coś jak - je t’aime je papurkła-

Postawiłbym,całkowicie na ślepo,na Dalidę.Ale to jednak za mało danych…

1 polubienie

W wyszukiwarce w telefonie jest taka opcja że można zanucić dany utwór może coś wyskoczy i cię naprowadzi

1 polubienie

Utwór już znalazłam (przecież go wstawiłam), więc nie ma potrzeby nucić do wyszukiwarki.
:joy:

2 polubienia

Nie zawsze przeglądam wcześniejsze odpowiedzi jak coś piszę odpowiadam w danym temacie poza tym nie jestem w temacie to skąd mam wiedzieć czy to akurat ta piosenka ludzie czasem piosenki wstawiają i nie zawsze się trafi w te piosenkę której ktoś szuka autorka nie potwierdziła czy to akurat ta piosenka…

pryszcz na nosie …

1 polubienie

Że co proszę? Czemu się mnie czepiasz? Nie każdy czyta wszystko w temacie to raz poza tym nie jestem fanem takiej muzyki więc się nie znam i to tyle jednoznacznienie ze to ta piosenka też nie wynikało

1 polubienie

Od mojego nucenia ekran smartfona by sie rozleciał, a apka wyszukujaca zmienila pracę na sterownik rakiety na ksiezyce jowiszowe :rofl:. Byle dalej…

2 polubienia

Widzę że wszyscy się musieli czepić mojej sugestii nucenia i wyszukiwania w ten sposób

2 polubienia

nie czepiam się

Ja sie nie czepiam, stwierdzam fakt. :skull_and_crossbones::rofl:
masz nazwe tej apki?

1 polubienie

Nie znam francuskiego, ale się nie brzydzę :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Nikt z nas nie chciał, by to wyglądało na czepianie się. Starasz się być pomocny i niczym sobie nie zasłużyłeś na to, by się czepiać. :slightly_smiling_face: :cherry_blossom:

2 polubienia

Dziękuję Wam za pomoc, byłam przekonana, że potwierdziłam, że to ta piosenka. Widocznie coś się skasowało lub nie wysłało.

1 polubienie

Jeśli sie nie wysłało to powinnas miec w szkicach :wink:

1 polubienie