Które serie filmowe z tej listy oglądałeś?

1. Gwiezdne wojny

2. Hobbit

3. Harry Potter

4. Indiana Jones

5. Szybcy i wściekli

6. Star trek

7. Transformers

8. Obcy

9. Saga zmierzch

10. Piraci z Karaibów

Za którą przepadasz najbardziej? :0

Zmierzchu nie widziałem
Lubię numerki 2, 8 i 10

1,2,4,8.

W całości obejrzałem serie oznaczone numerami 1,2,3,9,10. Najbardziej lubię filmy z uniwersum Harry’ego Pottera oraz Piratów z Karaibów. Widziałem także pojedyncze filmy z serii 4,5,7,8, ale nie przekonały mnie na tyle, abym chciał kontynuować z dalszymi odsłonami.

Indiana Jones i Obcy WYŁĄCZNIE w wersji kinowej.Reszta stanowi dokładnie to czego w kinie unikam i do oglądania czego nie zmusisz mnie nawet sporymi pieniędzmi.
Aa…Gwiezdne wojny w latach 70-tych.Czyli chyba 3 bajki

2,3,4,5,10 lubię nr 2,10

Oglądałem tylko trzy z tych. Od najlepszego do najgorszego; Zmierzch > Harry Potter > Piraci z Karaibów

Oglądałem Harrego Pottera

team Edward czy team Jacob?

1,2,3 ,4, 10, 6, 8

Uluniony -Tolkien oczywiscie, z tym ze z tego uniwersum wolałam Wladce Pierścieni. Hobbit za mocno odjechał od ksiązkowego pierwowzoru.

Jedynie Kroniki Indiana Jonesa oglądałem więc nie mogę powiedzieć, które z tej listy lubię

1,4,6,8 i 8 najlepszejszy jest :wink:

Tylko jedna serie z powyzszych: Indiana Jones

Może to takie oczywiste ale Edward, nie widzę nawet podstaw czemu ktoś miałby być team Jacob. No chyba że mnie zaskoczysz

1. Gwiezdne wojny - próbowałem kilka razy oglądać, nie dałem rady. Księżniczki, roboty, miecze świetlne … Nie, to nie dla mnie, odstawione na wieki

2. Hobbit - Ze względy na akceptowalną i dobrą w moim mniemaniu serię Władcy Pierścieni jestem w stanie obejrzeć.

3. Harry Potter - zacząłem, nie dałem rady, odstawiłem na wieki.

4. Indiana Jones - Lubię, powtórzyłbym

5. Szybcy i wściekli - nie oglądałem

6. Star trek - zacząłem od pierwszych odcinków, jednak z tego względu że temat mnie dość szeroko interesuje, film wydał mi się trywialny, także późniejsze odcinki.

7. Transformers - nie oglądałem

8. Obcy - Podobał mi się, szczególnie cz 1.

9. Saga zmierzch - nie oglądałem

10. Piraci z Karaibów - zacząłem, nie skończyłem, nieco trywialne.