ja kiedys tez bylam wrogiem/wroginia bialych liter na czarnym tle, ale niechec brala sie po czesci z czasow szkolnych (tablica) i bardziej - kiedys byly monitory monochromatyczne czarno-biale, strasznie meczyly wzrok, a teraz wole wersje czarnego tla
moze jakis jasny motyw dopracuja? w koncu to forum caly czas sie rozwija i zmienia.
Mam taką nadzieję, bo za czarnymi literkami widzę ludzi, a białe, to dla mnie tylko napis: tablica, plakat, tytuł książki, ale absolutnie nie ludzie.
to juz kwestia percepcji - z tym walczyc ciezko.
“skorek” czyli takich nakladek na tekst kiedys bylo duzo i to roznololorowych, ale z czasem chyba komus sie znudzilo o zostaly niedobitki - bardzo stare fora mozna poznac wlasnie po kolorkach.
ten alien to ciemny, ale nie calkiem czarny i troche kolorow w napisach ma . wiec az taki smutny nie jest.
tyle, ze kolor moderatora szarawy, myszowaty taki…
Cieszę się. Rozumiem cię też tak mam już od dzieciństwa ze nie umiem czytać białych liter na czarnym tle. Lub kolorowych na czarnym. Po prostu nie widzę.
A dziś tego błędu nie zauważyłam bo nie miałam czasu do komputera zajrzeć. W telefonie normalnie
Już się naprawiło. Jest troszkę inaczej niż było, ale też bardzo fajnie.
Admin naprawil, a nie sie naprawilo
Admin też popsuł, bo zrobił uaktualnienie i nie wszystko jest kompatybilne z nową wersją. Sugeruję cierpliwości trochę
No ale już jest dobrze
Bierzesz przykład “z góry”?
I słusznie. Przykład zawsze idzie z góry
Ty wiesz jaka gorzka jest kawa bez cukru?
A wiesz, jaki słodki jest cukier bez kawy?
Przykład idzie od góry, bo ryba psuje się od głowy i góra z górą się nie zejdą, a gdy biednemu wiatr wieje w oczy to ma zawsze pod górkę.
Zostaw go!
Postaw go natychmiast gdzie indziej.
Wiosna tuż tuż. Trzeba będzie zrzucić z siebie kurtki i wiesz jak będziesz wyglądał po takim cukrze bez kawy?
Będę wyglądał … słodko.
A bogaty ma zawsze z górki? Nawet jak mu kogut jajka znosi i diabeł dziecko kołysze?
Gdzie diabeł nie może …
Jejku… nie chciej wyglądać słodko, bo u nas tak mówi się o dziewczynach, którym nie che się myśleć. Że są słodkie.
Pewnie masz rację, ale nie chce mi się teraz o tym myśleć.