Ktoś nam popsuł forum?

ja kiedys tez bylam wrogiem/wroginia bialych liter na czarnym tle, ale niechec brala sie po czesci z czasow szkolnych (tablica) i bardziej - kiedys byly monitory monochromatyczne czarno-biale, strasznie meczyly wzrok, a teraz wole wersje czarnego tla

2 polubienia

moze jakis jasny motyw dopracuja? w koncu to forum caly czas sie rozwija i zmienia.

3 polubienia

Mam taką nadzieję, bo za czarnymi literkami widzę ludzi, a białe, to dla mnie tylko napis: tablica, plakat, tytuł książki, ale absolutnie nie ludzie. :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

to juz kwestia percepcji - z tym walczyc ciezko.
“skorek” czyli takich nakladek na tekst kiedys bylo duzo i to roznololorowych, ale z czasem chyba komus sie znudzilo o zostaly niedobitki - bardzo stare fora mozna poznac wlasnie po kolorkach.
ten alien to ciemny, ale nie calkiem czarny i troche kolorow w napisach ma . wiec az taki smutny nie jest.
tyle, ze kolor moderatora szarawy, myszowaty taki…

Ufff… Naprawiło się!!! :joy: (bo wiesz - nie mogłam przeboleć i jednak cały czas próbowałam. No i mam!

2 polubienia

Cieszę się. Rozumiem cię też tak mam już od dzieciństwa ze nie umiem czytać białych liter na czarnym tle. Lub kolorowych na czarnym. Po prostu nie widzę.
A dziś tego błędu nie zauważyłam bo nie miałam czasu do komputera zajrzeć. W telefonie normalnie

3 polubienia

Już się naprawiło. Jest troszkę inaczej niż było, ale też bardzo fajnie. :joy:

3 polubienia

Admin naprawil, a nie sie naprawilo :rofl::rofl:

2 polubienia

Admin też popsuł, bo zrobił uaktualnienie i nie wszystko jest kompatybilne z nową wersją. Sugeruję cierpliwości trochę :wink:

4 polubienia

No ale już jest dobrze :joy: :hibiscus:

1 polubienie

To nie była żadna aktualizacja!!

6 polubień

Bierzesz przykład “z góry”?
I słusznie. Przykład zawsze idzie z góry :wink:
Ty wiesz jaka gorzka jest kawa bez cukru? :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

A wiesz, jaki słodki jest cukier bez kawy? :grinning:

3 polubienia

Przykład idzie od góry, bo ryba psuje się od głowy i góra z górą się nie zejdą, a gdy biednemu wiatr wieje w oczy to ma zawsze pod górkę. :wink:

1 polubienie

Zostaw go!
Postaw go natychmiast gdzie indziej.
Wiosna tuż tuż. Trzeba będzie zrzucić z siebie kurtki i wiesz jak będziesz wyglądał po takim cukrze bez kawy?

:joy:

2 polubienia

Będę wyglądał … słodko. :upside_down_face:

2 polubienia

A bogaty ma zawsze z górki? Nawet jak mu kogut jajka znosi i diabeł dziecko kołysze? :wink:

1 polubienie

Gdzie diabeł nie może … :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Jejku… nie chciej wyglądać słodko, bo u nas tak mówi się o dziewczynach, którym nie che się myśleć. Że są słodkie. :grin:

1 polubienie

Pewnie masz rację, ale nie chce mi się teraz o tym myśleć. :crazy_face: :joy:

1 polubienie