Jeśli jest taki ktoś,poproszę o słów kilka.
Tylko prosze nie przepisywać"doznań" z wp.
Nie oglądam. Podobno znów to samo co zawsze. Co sami artyści i stare przeboje. Dziś chyba są kabarety
A gdzie mozna zobaczyc?
Ja chyba poslucham.dzis Republiki, tv2(mam na mysli zespol mej mlodosci nie kanal tv. )
Nie ogladam. To znaczy dzis obejrzalam wystep Roxie Wegiel. Aranzacja dno i wodorosty, biedna dziewczyna…
Ale jak na osobe, ktora ma w życiorysie taniec towarzyski i gimnastykę? To niech ona lepiej tylko spiewa, albo choreografa zmieni.
Jest na YT, prawie na biezaco.
Klasycznie, towarzystwo wzajemnej adoracji i piosenki, ktore kojarza sie z prehistorią.
I dlatego nawet nie szukam…Chcialem sie tylko czegos dowiedzieć nt. muzyki.Ale nawet nie wiem czy jest o czym gadać…
Republiki???
A przepraszam,kto śpiewa?
Jak zwykle. Doda, Rodowicz, IRA, kombi i paru nowszych
Ja jeszcze chce zobaczyc nasza dive Edytke i niezatapialna Rodowicz dla rownowagi. Reszte to zdaje się mozna odpuscic.
I cos tam czytalam, że ma buc jakis koncert poswiecony Czerwonym Gitarom “odsieiezony” przez syna Krajewskiego. To bedzie dopero syrvival jak sądzę…
Swego czasu,ktoś wmówil nam [oraz wszem i wobec] ,zapewne po Trędowatej,że E.Starostecka potrafi tańczyć.
Nawet moje amalgamatowe plomby się buntowały!!!
Roxy chyba nie jest wynalazkiem naszych czasów…Po prostu wypełnia którąś z kolei,próżnię.
Ladne i mlode…
I Enej zapewne.Co to sie wynurza zawsze o tej porze…
Dzieki!Jutro sobie w ciszy posłucham.
Dzisiaj już jestem na etapie Thin Lizzy i raczej z tego nie wyjde
Pismak pisze:
Ralph Kaminski i Maryla Rodowicz,w iście teatralnej [???] wykonali razem mix hitów piosenkarki.Premierowo zaś nowy,wspólnie nagrany utwór"Nie ma jak pompa"zaprezentowany w piątek…
Wiem że dzisiaj ani to nikogo nie obchodzi,ani nikt nie zwraca na to uwagi ale wspomniany utwór powstal bodaj w 1976 albo 77 roku.
Rodzice osiołka który to pisał,zapewne wtedy nie mięli o sobie pojęcia,o ile w ogóle żyli
A biedny kolega @birbant martwi sie, ze dekady pomylil…
To jeszcze sprobuj jakis quiz o PRL na wirtualnej rozwiązać. Tam to nie tylko zęby, ale i sztuczna szczęka, relikwia po babci moze rozboleć.
Tak, wiem…Kilka razy już robiłem te quizy…Nie ma tam aż tak wielu błędów jak w tekstach wypisywanych na wp. ale niemal zawsze można odczuć ze autor nie ma pojęcia,o czym pisze.