Ktoś ma z nim kontakt?
Niestety, żadnego kontaktu, nigdzie…
Niestety nie
Włoski urzad na prosbe o zlokalizowanie tez sie nie odezwal
A znasz jakieś bliższe namiary? bo mam troszkę znajomych z merlo. To firma.
Lubiłem go. Mam nadzieję że żyje i jest ok.
Paolisi i urbanizacja
Nie odzywa sie od półtora roku. Mamy raczej najgorsze przeczucia
Nie byl to czlowiek zdrowy - mam na mysle zdrowie fizyczne uzylam swiadomie był
Chcialem zażartować ale po tym co napisałeś,wyszłoby"nie w tempo"
To kim byl (o ile nie zyje, nie lubię pojecia poprawnego politycznie) to go pamiętamy i tak ma być
Chcialem zażartować w całkowicie innym duchu…Ale faktycznie,cisza i tu i na fejsie sprawia ze mozna mieć zle przeczucia.
Wielokrotnie go szukałem, niestety ale tylko w sieci, no bo jak inaczej, kiedy on z okolic Neapolu? Niczego wiążącego na jego temat nie znalazłem. Pisałem do kilku jego włoskich znajomych - zero odzewu. Sprawa jest utrudniona, bo nie wiemy dokładnych danych. Nawet gdybym znał, to w związku z RODO można mieć kłopoty ze znalezieniem. Będę we Włoszech we wrześniu, przynajmniej mam taki plan, ale jego stron nie odwiedzę, więc na nic się to zda, co najwyżej na miejscu Włochów popytam, może gdzieś tam oni podzwonią …
Hmmmm…Tez mam taki plan…Tylko na sierpien…A co z tego wyjdzie,za cholere nie jestem w stanie przewidziec…
Paolisi nie odpowiada
To jest mała miejscowość, raptem 2000 mieszkańców. Leone był o ile pamiętam na wózku, fotografował często. Mieszkańcy muszą go znać.
Nie wiem, kiedy będę w jego okolicy, bo bym popytał. Na FB są osoby z Paolisi, ale ja tak zupełnie w ciemno nie pisałem do nich, bo u mnie konto na FB nie zawiera ani nazwiska ani zdjęcia. Raczej dlatego nie bardzo wzbudzam zaufanie, ale to już inna sprawa.
Fb traktuje jak książkę telefoniczna.
Omerta?
Wloskie południe i Śródziemnomorze, Hanza, Celtowie,opowiesci jak to ich kobiety zapelnialy baseny krwia ludzka? i ogolny balagan jaki ostatnio zapanowal w kwestii nie covida, bo to jest kropla w morzu aczkolwiek upierdliwa
Książkę telefoniczną to sobie niektóre ludki same ułożyły. Nic mi do tego, ale popatrz co jest z Naszą Klasą. Była polska, potem estońska o ile pamiętam a dalej? Ktoś te dane komuś zapewne sprzeda … Niby nic, ale z takich małych “nic” życie się składa …
NK ma wyrok smierci w lipcu
I tak lepiej kończy niz stare pytamy
Dzien znany i godzina eutanazji też.
Wiem, że ma wyrok, ale przecież nie uwierzę, że miliony danych osobowych ktoś zniszczy …
Za długo żyję na tym świecie …
Tiaaa teczki. Teczuszki?
Na cudze znajda się chętni i nie zdziw się, ze skosnooki, genetycznie czysty bedzie uzywal rodowodu Kowalski, albo ksywki Jagiełło