Będzie odwrotnie, kwestia czasu. Prezes telewizji jest do zmiany - naraził się prezesowi i własny rząd + prezydent i opozycja ma go dość. Słupki popularności PIS spadają, Kurski realizuje swoją wizję
Pieski; Wietrzyk i Kącik.
Stałby sobie Kurski w kąciku i puszczał wiaterki…
A tam…Czepiasz sie
Kurski jest miernotą w sumie malo roznicącą sie od Kwiatkowskiego i sekundujacego mu,Slawomira Zielińskiego…
Wektor nawet nie do końca w drugą stronę…
Nie ma to stanowisko szczescia w wolnym kraju,oj nie ma.Albo zerowy anonim,albo szkodnik…A wszystkich łączy narcyzm.
Polska nie ma rządu, prezydenta, premiera. Polska ma prezesa - wiceministra.
Prezes nie ma lekko, jak tu wybory wybrać. Jak wyjść z twarzą że w partii jest jedność i zgoda
Faktycznie, Kwiatkowski nadawał się do tv, jak kowal do baletu, ale nie zdołał osiągnąć “poziomu” Kurskiego, który telewizję mocno wypoziomował. Za Kwiatka, jednak tych, jak im tam, Zenków i Sławomirów tak dużo nie było. A występ w Teatrze Wielkim dla disco - polo był nieosiągalny, Dobrze, że La Scala jest w innym kraju.
Dalbym Ci najlepszą ale to nie moje poletko
Duchy Sokorskiego i Szczepanskiego dalej strasza. Radiokomitet wiecznie zywy…
Za Szczepańskiego polska telewizja daleko w postępie wyprzedziła cały socjalistyczny barak.
Owszem, na rozrywke nie mozna bylo narzekac. Na propagande sukcesu tez nie
Gdybym spotkal np.na Woronicza,Szczepanskiego,a wiedzialbym to co dzisiaj wiem…
Moze nawet podalbym mu rękę.
To nie widziałaś propagandy sukcesu u bratnich narodów. Ja miałem możność w DDR, Czechosłowacji i na Węgrzech.
Wietrzyk i Węgielek
No raczej nie widzialam, bo wyjazdy wakacyjne ogladaniu bratniej TV nie sprzyjaly.
Pomyłka moja.
Rosyjskie “ugol” i “ugał” zawsze się mylą.
Mnie się, Michał, węgielek z węgiełkiem pomylił i gdy zwróciłeś mi uwagę, to sam byłem zdziwiony, że tak mnie się wykojarzył ten kącik bezmyślnie.
Nie tobie jednemu. Mi tez węgielnica zawsze kojarzyła się z węglem, zwłaszcza że była nie wiedzieć czemu czarnego koloru.
Każdy się myli.