Kurła zimno dziś

Nikt nie przepada za zimnem. Ja też. Ale wolę taką pogodę od okropnego upału, przed którym nie ma gdzie się schować. Jak jest zimno, to zawsze można cieplej się ubrać i da się żyć! :grin: Jak dla mnie, to… fajnie jest! :wink:

3 polubienia

Eskimos???

2 polubienia

Nie, nie Eskimos. Mam bardzo jasną karnację i źle znoszę upały i ten okropny żar z nieba. Wolę odrobinkę zmarznąć niż się smażyć :wink:

2 polubienia

No to dupa blada z tymi upałami. :joy: :joy:

1 polubienie

Akurat a propos dupy bladej… Kiedyś zachciało mi się odrobiny słońca. Mm olbrzymie balkonisko i położyłam się tam na brzuchu, a ponieważ nie było wcale obrzydliwie gorąco, a słońce całkiem przyjemne - zasnęłam. Byłam bez ubrania. Potem przez kilka dni uważałam, że o wiele przyjemniej się stoi niż siedzi :sweat_smile:

3 polubienia

W moich okolicach w tej chwili jest 14C. A ja muszę wyjść z chaty.

2 polubienia

Jak Konopnicka pisała “Co słonko widziało”, jakoś pominęła temu podobny ten wątek. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Kolega na majówce zasnął na plaży na boku. Potem przypominał Double face z Batmana. :grin:

1 polubienie

To słonko, to widziało pewnie już niejedną rzecz, której przyzwoite słonko widzieć nie powinno :wink:

2 polubienia

Jakie tam ono przyzwoite? Ze wstydu już dawno by się spaliło, a ono patrzy i patrzy. :grin:

1 polubienie

I właśnie dlatego tak płonie, że patrzy i patrzy :sweat_smile:

3 polubienia

Aha, to aż mnie ciekawość skręca, cóż takiego się działo, że były takie upały? :joy:

2 polubienia

Lepiej, byś nie wiedział, bo też mógłbyś zacząć płonąć :upside_down_face:

2 polubienia

Ja tylko to przeczytałem i już się spłoniłem… :innocent:

3 polubienia

Ja płonąć? Skądże. Sam się zastanawiam, czy to przypadkiem nie przeze mnie czasami tak przygrzewało? :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 polubienie

No bo Ty, to taki delikatny aniołeczek jesteś :wink:
…czy nie? :thinking:

1 polubienie

Zimno, i od razu chce się pić :grin:

Żyć! żem się pomyliła :stuck_out_tongue:

5 polubień

Prawdę rzekłaś, koleżanko miła. :grinning:

2 polubienia

Żyć? Żyć to dupa jest.

2 polubienia

Ale ino po naszymu :wink: