Chciał nas nakłonić do biegania po polach i lasach (domki na drzewie…)
A tu opinia jakiegoś kolesia profesorka. Co ona tam będzie nas pouczał?
Profesor zjechał totalnie te programy.
Juz pisall o spaniu na galezi.
Czym skorupka za mlodu?
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,25835972,zamieszanie-przed-sklepami-niektorzy-seniorzy-zle-zrozumieli.html#s=amtp_pnHP_related
WIEM!!!
Wieje grozą!
Właśnie tego się obawiałam. Jutro idę se przed dziewątą!
Jeden nonsens goni drugi
Obecny polski rząd zdecydowanie wygrywa w kategorii NONSENSOW i ABSURDOW. Rekord godny Ksiegi Guinnessa
@Bingola
Jednak odczekam do jutra
To nie moze byc prawdziwe
Taka glupota w realu powinna byc nawet karalna
PiS tak uczy by niczego nie nauczyć. Pamiętaj że od prawdziwej edukacji mamy kościół. To na tvp ABC jest ino po to by gnojom sie nie nudziło.
Ja tu sobie tym zycia nie bede zatruwal ale wczoraj mi doniesiono z domu.I wszystko mi mówi ze to lustrzane odbicie sytuacji w kraju.Bo kto bedzie sie identyfikował z rządowymi pomysłami i “topił” w tym swoje nazwisko?Przeciez nie elita społeczeństwa ktorą szeregowy poseł,chce"wymienić"za wszelką cene jakby to były jego kalosze…
Tylko anonimowe miernoty ktore widzą w tym swoją szanse.A to przekłada sie na poziom.
Mam teorie, że w całej tej nauce online chodzi tak naprawdę o przytrzymanie dzieci w domach lub by forsować pogląd, że egzaminy i matury mogą się odbyć, bo wtedy i wybory też będą mogły się odbyć.
To dla dzieci, gdzie w domu nie ma komputera a smartfon okupuje mamusia siedzac w jakims portalu spolecznym
Co mnie jeszcze dziwi ze nie dosc ze robione to jest metoda chalupnicza to jeszcze te panie ubrane byly tak fatalnie jakby mialy za chwile sprzatac a nie prowadzic lekcje
Stawiam na 1 kwietnia
Zobaczymy
Bo Polską rządzi Kaczyński, a Duda, Morawiecki i cała ta reszta, to choroby współistniejące.
Ja sie obawiam, ze znowu zycie przeroslo kabaret
Z ostatniej…godziny.Uwaga!
Matematyka,jak podpowiedziala mi corka…
Temat-liczby parzyste.
-Powiedz Joasiu,czy my dwie jestesmy para?-pyta jedna pani,druga pania…
-Alez tak!
-No jakie to sa liczby parzyste?
-11,12,13…
Nie tylko to. Z każdego przedmiotu byki takie, że włos się jeżył. Jaka telewizja taki poziom.
To przyklad.Juz wczoraj slyszalem rzeczy gorsze.