Ładnie brzmi?

oczywiście ja to chyba sie na własny pogrzeb spóźnię
ocene zostawiam Wam byl to koncert wideo na zywo

4 polubienia

Bardzo ładnie. Wprowadza w nastrój baśni…

1 polubienie

Pięknie, pięknie … :wink:

1 polubienie

Zagaiłas akurat tak ze wczoraj zignorowałem całkowicie :upside_down_face:
A jest to chwilami ZNAKOMITA plyta!
Potwierdzająca starą i troche zapomnianą prawdę ze jazz bywa wspaniałym punktem wyjścia dla wokalistyki lub nawet"tylko"piosenkowania.
Oczywiście sprawdzilem bo nie jest mi to formacja znana.Perkusista Asaf Sirkis jest znakomitym i pelnym wyobrazni liderem.Podobnie jak Frank Harrison na fortepianie.Rozpiera go energia,jest niezwykle skupiony,jego gesta gra robi wrazenie “gry na 4 ręce”! I to ujmujące uszanowanie dla melodii!
Nie potrafie sie jeszcze ustosunkowac do Sylwii Białas.Moze to kwestia czasu a moze po prostu brakuje czegos nieco bardziej"energetycznego",w stylu np. Krystyny Prońko?
W skali od 1-5,daje natychmiast spokojne"4"i dopisuje te formacje do"grzechu wartych" :smile: Piękna płyta!
I jeszcze jedno.Bez zawracania gitary na “privie” :upside_down_face: Nie wiem jakim tropem idąc na to wpadłaś ale pokornie prosilbym o informacje gdyby coś jeszcze trafilo do Ciebie.W końcu formacja miedzynarodowa…

2 polubienia

Kocie forum gdzie jest nas kilka osob
dachowiec.net dzial perelki malo grane skad kolega sierpowka to zdobyl? Ale ladne

1 polubienie

No tak…Tam to ja z pewnością nie szukałbym muzyki :joy:

Kociarze jak koty, swoimi sciezkami chodza :rofl:

2 polubienia

Podejrzewam ze tu bardziej o Kacperka chodziło niz o muzykę.Ale oczywiscie liczy sie efekt.A ten dla mnie byl arcyciekawy :wink: