oczywiście ja to chyba sie na własny pogrzeb spóźnię
ocene zostawiam Wam byl to koncert wideo na zywo
Bardzo ładnie. Wprowadza w nastrój baśni…
Pięknie, pięknie …
Zagaiłas akurat tak ze wczoraj zignorowałem całkowicie
A jest to chwilami ZNAKOMITA plyta!
Potwierdzająca starą i troche zapomnianą prawdę ze jazz bywa wspaniałym punktem wyjścia dla wokalistyki lub nawet"tylko"piosenkowania.
Oczywiście sprawdzilem bo nie jest mi to formacja znana.Perkusista Asaf Sirkis jest znakomitym i pelnym wyobrazni liderem.Podobnie jak Frank Harrison na fortepianie.Rozpiera go energia,jest niezwykle skupiony,jego gesta gra robi wrazenie “gry na 4 ręce”! I to ujmujące uszanowanie dla melodii!
Nie potrafie sie jeszcze ustosunkowac do Sylwii Białas.Moze to kwestia czasu a moze po prostu brakuje czegos nieco bardziej"energetycznego",w stylu np. Krystyny Prońko?
W skali od 1-5,daje natychmiast spokojne"4"i dopisuje te formacje do"grzechu wartych" Piękna płyta!
I jeszcze jedno.Bez zawracania gitary na “privie” Nie wiem jakim tropem idąc na to wpadłaś ale pokornie prosilbym o informacje gdyby coś jeszcze trafilo do Ciebie.W końcu formacja miedzynarodowa…
Kocie forum gdzie jest nas kilka osob
dachowiec.net dzial perelki malo grane skad kolega sierpowka to zdobyl? Ale ladne
No tak…Tam to ja z pewnością nie szukałbym muzyki
Kociarze jak koty, swoimi sciezkami chodza
Podejrzewam ze tu bardziej o Kacperka chodziło niz o muzykę.Ale oczywiscie liczy sie efekt.A ten dla mnie byl arcyciekawy