Bronisz ich?
Przeciez ten ich program to taka obietnica dla kazdego…
Temu dam, tamtemu dam…
Inteligentny człowiek wie jak jest. Napisałem wprost. To program dla idiotów. Bo tylko idiota w niego uwierzy…
Wy chyba celowo tak odpowiadać metoda prób i błędów zeby wychodził taki wielki wynik lewactwa i mega mały wynik pisu XD
Inteligentny człowiek wie jak jest i zagłosuje na PO? To co oni proponują jest się wstanie zrobić… Przecież większymi idiotami są wyborcy pis czy po. A nawet jeżeli wygrali by i nie spełniło niektórych obietnic to i tak jest to coś co w końcu kończy z tym całym układem i wsadza wszystkich po kolei za kratki… Chyba ze będą się bać… Może nie wiedzą na co się porywaja?
A dlaczego Konfederacja ciągle jest cenzurowana w mediach? Przed wyborami PE cenzura w tvn i tvp a przed sejmowymi w tvp.
Z cala pewnoscia celowo mam swoje zdanie.
A pewnie, można dobierać pytania tak żeby dostać pożądaną odpowiedź. Ale po co?
W przypadku PSL,mieli nad czym myslec,wylatujac z sejmu.Poza tym,to dzisiaj zupelnie inne kierownictwo.
Sam sie dziwie sluchajac Kosiniaka w porannych spotach naTrojce ale da sie sluchac TYLKO i WYŁACZNIE jego…
Oby tylko jego srodowisko nie wykluczylo bo nawet sie nie zjąknął na temat rolnictwa
Wałęsa poparł psl i odcial się od PO. Ale jaja
No niby są to jaja ale…On jest troche jak niewidomy w nowym otoczeniu.Nie warto przywiazywac do niego wagi bo dzisiaj juz,nikt za nim nie podąża…
Dokładnie tak. Prawdę mówiąc, powiedział prawdę, ale wybrał do tego fatalny czas.
Innymi slowy,pewnych rzeczy nie robi sie nawet w polityce.
Chodzi ci o słowa o Morawieckim? Czyli to był zdrajca według ciebie? Xd
Zdrajca, to za mocno powiedziane. Ale wtedy, naprawdę, Morawiecki zaszkodził.
Zrobiłam Latarnika i ja, ale mi się wynik nie skopiował.
W każdym razie najbliżej byłam Levis’a.
A ja kiedyś przeczytałem. Szkoda bidoka Skawińsiego.