Bronisz ich?
Przeciez ten ich program to taka obietnica dla kazdego…
Temu dam, tamtemu dam…
Inteligentny człowiek wie jak jest. Napisałem wprost. To program dla idiotów. Bo tylko idiota w niego uwierzy…
Wy chyba celowo tak odpowiadać metoda prób i błędów zeby wychodził taki wielki wynik lewactwa i mega mały wynik pisu XD
Inteligentny człowiek wie jak jest i zagłosuje na PO?
To co oni proponują jest się wstanie zrobić… Przecież większymi idiotami są wyborcy pis czy po. A nawet jeżeli wygrali by i nie spełniło niektórych obietnic to i tak jest to coś co w końcu kończy z tym całym układem i wsadza wszystkich po kolei za kratki… Chyba ze będą się bać… Może nie wiedzą na co się porywaja?
A dlaczego Konfederacja ciągle jest cenzurowana w mediach? Przed wyborami PE cenzura w tvn i tvp a przed sejmowymi w tvp.
Z cala pewnoscia celowo mam swoje zdanie.
A pewnie, można dobierać pytania tak żeby dostać pożądaną odpowiedź. Ale po co? ![]()
W przypadku PSL,mieli nad czym myslec,wylatujac z sejmu.Poza tym,to dzisiaj zupelnie inne kierownictwo.
Sam sie dziwie sluchajac Kosiniaka w porannych spotach naTrojce ale da sie sluchac TYLKO i WYŁACZNIE jego…
Oby tylko jego srodowisko nie wykluczylo bo nawet sie nie zjąknął na temat rolnictwa ![]()
Wałęsa poparł psl i odcial się od PO. Ale jaja ![]()
No niby są to jaja ale…On jest troche jak niewidomy w nowym otoczeniu.Nie warto przywiazywac do niego wagi bo dzisiaj juz,nikt za nim nie podąża…
Dokładnie tak. Prawdę mówiąc, powiedział prawdę, ale wybrał do tego fatalny czas. ![]()
Innymi slowy,pewnych rzeczy nie robi sie nawet w polityce.
Chodzi ci o słowa o Morawieckim? Czyli to był zdrajca według ciebie? Xd
Zdrajca, to za mocno powiedziane. Ale wtedy, naprawdę, Morawiecki zaszkodził.
Zrobiłam Latarnika i ja, ale mi się wynik nie skopiował.
W każdym razie najbliżej byłam Levis’a.
A ja kiedyś przeczytałem. Szkoda bidoka Skawińsiego. ![]()