ja uważam, że jest bardzo dobrą aktorką, zagrała wiele wspaniałych ról, a szczególnie podwójną rolę w filmie "Inland Empire”, za którą powinna dostać najważniejsze nagrody świata - w dowód uznania jej kunsztu aktorskiego.
Nic nie myślę, bo jej nie kojarzę.
Nic z tych rzeczy. Takich buzi w Hollywood sporo, prawdopodobnie zarejestrowalam ja w segregatorze, od ogladania oczy nie bolą.
Lubię ale to chyba wszystko.Była rzucająca sie w oczy w Dzikości serca ale już w sadze z dinozaurami,wyraznie się męczyła…
Sympatyczna w Masce…
Kiedyś czegoś szukałem i wyszło mi że grała w znakomitym filmie"Alicja już tu nie mieszka"…Nic nie pamiętam ale to chyba dlatego że musiała być wtedy jeszcze dzieckiem…
Okej. Dobre i to.
Ja uważam, że jest jedną z najlepszych aktorek, ale każdy ma swój gust, wiadomo.
Za rzadko grywała w filmach które mnie interesowały…W dodatku Maskę oglądałem wtedy,wyjątkowo dla…Sama Elliota ![]()
Był taki czas gdy wyglądałem zupełnie jak on a jeśli czegoś “brakowało” to starałem się to"nadrobić"
Taki szczenięcy epizod…
Kiedyś widziałem jeszcze Blue Velvet ale…dzisiaj pamiętam jedynie “Izę” Rossellini.
No był jeszcze"Doskonały świat" z Costnerem i Eastwoodem…Ale,wybacz,takie filmy to czasem,CZASEM do kolacji i…zapominam.
Mało ostatnio gra. Znam ją z parku jurajskiego