Legia moze sprawic kolejną sensacje!

Ale termin przetrwał.Moze to jakos nie pokrywalo sie z faktami ale ja to pamietam.

1 polubienie

Tak, długo przetrwał. Przynajmniej do czasów, kiedy ja walczyłem. W zasadzie i dłużej. To była szkoła szermierki na pięści.

1 polubienie

I tak mi to ładował do głowy,moj ojciec…Ta szermierka…
Ale wtedy,kazda dyscyplina sportu miala swoją ligę.I jak sie w poniedzialek kupowalo gazete to na ostatnich 2 stronach byly wyniki i tabele…To byla dopiero szkoła!!!
Do dzisiaj z tej wiedzy korzystam obficie :relaxed:
Boks?
Nasza Olimpia i chyba Gdańsk.I jakies 2-3 ekipy z malych miasteczek…

1 polubienie

Ja nawet nie wiem teraz co w Polsce dzieje się z boksem amatorskim.
Prawdę mówiąc, nie chcę.

Zmykam już.

O ile pamietam,od kilkunastu lat,nie ma juz tematu…

Na to mi wygląda, że nie ma.

1 polubienie

Wracając do Legii…Ciekawe co teraz napiszą dzxiennikarze osadzeni w stolycy.I powiem szczerze ze im nie zazdroszcze.Bo tym razem stoimy o krok od teorii spiskowej…
Caly czas bowiem,uważam ze piłkarz nie może zapomnieć,jak sie gra.A Legia faktycznie legła i przegrywa z każdym…
Pijani w trupa nie są bo by sie to tam"szerokim echem odbiło"…Więc? :thinking:

1 polubienie

Pojęcia nie mam dlaczego tak się z Legią dzieje? Ale nie miałbym nic przeciwko, żeby przeciw Warcie, ta seria się przedłużyła. :rofl:

1 polubienie

Ba!
Zimny pot mnie oblewa gdy patrze na tabelę…To nie tak mialo być…
Najgorsze jest to ze Warta gubi punkty w glupi sposób.Jakies bramki w doliczonym czasie,jakieś"szaleństwa" bramkarza na przedpolu,jakies poprzeczki czy słupki które sie potem mszczą…No kiedy to sie skończy???

1 polubienie

City - psg już w fazie grupowej, w dodatku na tvp1, trzeba obejrzec :rofl:

A juz jutro Legia może sprawić kolejną sensacje🤣

1 polubienie

W jednym nie ma Anglików,w drugim brak Francuzów…Jaki to ma sens? :innocent:
W Crystal Palace gra w pierwszym skladzie 9 murzynów.Takie porzadki zaprowadzil Patrick Vieira…
Ja juz sobie poradze z tym kończącym sie życiem…Ale co to za kierunek w którym ten świat zmierza…
Bedziesz mial bracie,wielki problem,Jak nie teraz to za 10 lat

Brawo Spartak! :+1:

1 polubienie

Brawo!!!
To jest kibic!!!
Na miare XXI wieku :rofl: :rofl: :rofl:

1 polubienie

No taka rzeczywistosc… najlepsze kluby swiata nie moga grac tylko pilkarzami ze swoich krajow bo nie byliby najlepszymi…

No 2:1, nawet nie wiedzialem

Ale z drugiej strony… i anglia i francja to aktualnie najlepsze druzyny krajowe w europie chyba… maja mnostwo tych mlodych talentow

1 polubienie

Najwyrazniej choć niemiecki narybek z Turcji czy innych dziwactw jak np. dawna Jugosławia,to takze potencjał!
Ci Niemcy którzy są Niemcami coraz czesciej tylko z nazwy,dokonali tego na Brazylii czego nikt nigdy wczesniej ani nikt nigdy potem,czego jestem bezczelnie pewien!
Tak wiec ligi ligami a reprezentacje,reprezentacjami.Tym bardziej ze żaden buszmen nigdy nie zagra w reprezentacji np. Rumunii

1 polubienie

No tak. Tylko ze czarni w reprezentacji Anglii czy Feancji to pilkarze urodzeni w tych krajach… No ich wina ze maja taki kolor skory ? :rofl:

2 polubienia

W Anglii faktycznie,tak jest.We Francji,nie jest.To import na poziomie 40-50% z Senegalu i paru innych,dawnych kolonii…
Tu nie chodzi o ich “wine”.Tu chodzi o dyktature bogatych klubów które jedno mowia a drugie robią.
Jak ma sie kibic z wiochy typu Cambridge[z calym historycznym szacunkiem!] identyfikować z murzynami dla ktorych liczy sie tylko socjal [i oby tylko na tym poprzestano]
Dlatego tak kibicuje Warcie.Starają sie jak mogą by wiązać klub i pilkarzy z regionem.Na tym kiedys w ogóle sport polegal!
Dzisiaj sie o tym nie pamieta.

1 polubienie