@birbant te patalachy znowu wygrywają XD
I to dużo wieksza sensacje niz ostatnio
Jeb*ć legie
Haaha wygralismy!
W europie wszyscy jestesmy razem
Ja prdl! Ale fuks. To juź drugi. Szkoda, że nie śledziłem. Ciekawe, co grał Leicester?
Nie ogladalem tez
A “mój” Bayern rozdupcył Dynamo Kijów.
I sprawiła. A w dodatku prowadzi w grupie!
Zobaczymy co dalej? Osobiście nie radzę wpadać w euforię.
Do mistrza Mołdawii nam jeszcze brakuje… On pokonał Real i to w Madrycie
A spartak pokonal Napoli!
To wiem. A o tej Mołdawii zapomniałem, ale to, faktycznie jaja są…
Barcelona tez dwie porazki w dwoch pierwszych meczach !
Barcelona jest w kryzysie, ale te pozostałe, to sensacje…
Sprawila.Brawo!
I to jest najwieksza sensacja jak dla mnie.I idealny wynik dla Legii.
Widzialem prawie caly mecz.To nie była rewelacja ale solidna postawa bez wiekszych błedów.Anglicy jakby myślami w Premiership…I takie mecze TRZEBA wygrywać!
Widzialem tez mecze West Ham z Rapidem.2:0 ale to co londyńczycy pudlowali to sie w głowie nie mieściło…
Oglądałem końcówkę, mogło być 3-0, legioniści zmarnowali dwie stuprocentowe okazje pod koniec.
Leicester tez mial swoje ale to nie byly moze setki.
Najlepszy byl facet z West Ham na 7 metrze…Przed nim bramkarz na wykroku a ten…metr nad poprzeczką…
No chyba by go zagryzli gdyby nie wygrali
Legia jak nigdy wczesniej,ustawila sobie grupe tak ze jesli teraz to spieprzy to juz bedzie katastrofa!
Ale…Pamietajac co wyprawial Lech w poprzednim sezonie [najpierw grali tak ze pol Europy widzialo w nich sensacyjnych pretendentow by potem z kretesem przerznac i puchary i lige…] duzych pieniedzy bym w zakladach nie stawial…
A juz zagadka na dzisiaj jest dla mnie to,w jaki sposob Legia zacznie gonic w lidze.Bo az taka beznadzieja jak obecnie dalej trwac nie moze bo w koncu spadna
Po raz kolejny widac ze najlepsze polskie kluby nie potrafia grac 3 meczy w tygodniu,nie mowiac juz o kraju i za granica…