Legia moze sprawic kolejną sensacje!

@birbant te patalachy znowu wygrywają XD
I to dużo wieksza sensacje niz ostatnio :rofl:

1 polubienie

Jeb*ć legie

1 polubienie

Haaha wygralismy! :rofl:

W europie wszyscy jestesmy razem

Ja prdl! Ale fuks. To juź drugi. Szkoda, że nie śledziłem. Ciekawe, co grał Leicester?

2 polubienia

Nie ogladalem tez

1 polubienie

A “mój” Bayern rozdupcył Dynamo Kijów. :grinning:

1 polubienie

I sprawiła. A w dodatku prowadzi w grupie!

2 polubienia

Zobaczymy co dalej? Osobiście nie radzę wpadać w euforię.

2 polubienia

Do mistrza Mołdawii nam jeszcze brakuje… On pokonał Real i to w Madrycie :rofl:

1 polubienie

A spartak pokonal Napoli!

1 polubienie

To wiem. A o tej Mołdawii zapomniałem, ale to, faktycznie jaja są…

1 polubienie

Barcelona tez dwie porazki w dwoch pierwszych meczach !

1 polubienie

Barcelona jest w kryzysie, ale te pozostałe, to sensacje…

1 polubienie

Sprawila.Brawo!

2 polubienia

I to jest najwieksza sensacja jak dla mnie.I idealny wynik dla Legii.

2 polubienia

Widzialem prawie caly mecz.To nie była rewelacja ale solidna postawa bez wiekszych błedów.Anglicy jakby myślami w Premiership…I takie mecze TRZEBA wygrywać!
Widzialem tez mecze West Ham z Rapidem.2:0 ale to co londyńczycy pudlowali to sie w głowie nie mieściło…

1 polubienie

Oglądałem końcówkę, mogło być 3-0, legioniści zmarnowali dwie stuprocentowe okazje pod koniec.

1 polubienie

Leicester tez mial swoje ale to nie byly moze setki.
Najlepszy byl facet z West Ham na 7 metrze…Przed nim bramkarz na wykroku a ten…metr nad poprzeczką… :roll_eyes:
No chyba by go zagryzli gdyby nie wygrali :innocent:

1 polubienie

Legia jak nigdy wczesniej,ustawila sobie grupe tak ze jesli teraz to spieprzy to juz bedzie katastrofa!
Ale…Pamietajac co wyprawial Lech w poprzednim sezonie [najpierw grali tak ze pol Europy widzialo w nich sensacyjnych pretendentow by potem z kretesem przerznac i puchary i lige…] duzych pieniedzy bym w zakladach nie stawial…
A juz zagadka na dzisiaj jest dla mnie to,w jaki sposob Legia zacznie gonic w lidze.Bo az taka beznadzieja jak obecnie dalej trwac nie moze bo w koncu spadna :wink:
Po raz kolejny widac ze najlepsze polskie kluby nie potrafia grac 3 meczy w tygodniu,nie mowiac juz o kraju i za granica…

2 polubienia