Lekka muzyczka

Ja się nie będę chwalił, kiedy był mój pierwszy raz.
W każdym razie było z grubej rury, bo czystą sobie pociągnąłem na imieninach - nie moich rzecz jasna …
Co wrażliwsi mogliby się tu poprzewracać …

5 polubień

2 polubienia

Nie strasz kolegi :rofl::rofl::rofl:

3 polubienia

Kolega widać łapie komary… Ciekawe ile ich już pozabijał…

1 polubienie

Komary? To azotoksem po czułkach , raczej na mole

1 polubienie

https://youtu.be/i6UiOeeIF4Y

:wink:

1 polubienie

:wink:

Nie znałe jej do wczoraj ale ta pioseneczka fajne ma brzmienie.

To moze byc zabawne, ale ja jej nie lubie.
Fuj poskudztwo

2 polubienia

:smiley:

2 polubienia

Jedyne co da się jej słuchać:

2 polubienia
1 polubienie

image

4 polubienia

Zapraszam na chwilę z językiem francuskim. Lubię Niemcy, lubię niemiecki, ale z francuskim nie ma on żadnych szans …

3 polubienia

Właśnie wiozę do Anglii, świeżo zdobytego Francisa Cabrela :hugs:

1 polubienie

A tymczasem,jeden z moich włoskich mistrzów,Paolo Conte…

2 polubienia

Przesłuchałem oba, to jest właśnie to! Chcialoby się napisać Jeszcze, jeszcze! Ale ja już sobie resztę znajdę. By rozszerzyć horyzonty zacząłem korzystać z angielskiej wikipedii, francuska w tej mierze jest mocno rozbudowana a angielska akurat. W polskiej jest za mało…

To mam nadzieję znasz
(Nie pytam o artystę a o płytę)

2 polubienia

Przeszło mi to kiedyś przez ręce ale w ersji oryginalnej.To jest remix i chyba pozniej nagrany.
Ta płyta przypomnialą mi [mam dzisiaj troche czasu jeszcze i sobie posłuchałem] o takim duecie,Dave And Ansel Collins których album kiedyś miałem… :smile:
Teraz troche zgłupiałem bo na mojej płycie nie było z pewnością,My Lady Heroine…Czyli to składanka zrobiona na bazie albumu z 1979?
Dobijam do końca i widzę że to zupełnie coś innego.Ja myślałem że to album z 1979 roku a to jest remix zapętlonych 6-7 tematów.Swietnie zresztą,zrobiony!

Będąc przez kilka dni w Poznaniu,przejrzałem stare …kasety nagrywane na potrzeby knajpy pod koniec lat 90-tych
A tam min. to…

1 polubienie