LGBT to ideologia czy ludzie?

I czy Polska bez LGBT byłaby piękniejsza?
Pytania zainspirowane ostatnimi wydarzeniami - karta rodziny podpisana przez Dudę i jego wypowiedzi o tęczowych.

Cały czas tutaj pisze. To nie ludzie… Według mnie. Bo według kogoś mogą być ludzie i obraża się tęczową zarazą czy tym aktualnym tematem pfff

Duda szuka poparcia zelaznego elektoratu w tym ewentualnych wyborcow Bosaka.
wpadl w retoryke swojego tatusia, az dziwne, ze w tej karcie jeszcze kobiet do pieluch i garow nie odeslal? ale juz jest blisko.
co do LGTB? krzykliwe kolorowe stadko podczepiajace sie pod powazniejsze ruchy. na ich nieszczescie czarnoskorzy na ogol sa malo tolerancyjni i bedzie klopot z rasistami.

1 polubienie

https://www.google.com/amp/s/wiadomosci.onet.pl/kraj/zalek-do-dziennikarki-wzbila-sie-pani-na-wyzyny-manipulacji/y82ckgx.amp

1 polubienie

Oczywiście że ludzie. Nie ma żadnej ideologii LGBT czy gendder jak bredza prawacy. Znam gorsze ideologi

4 polubienia

Czyli lewacy chcą żeby to ludzie byli obrażani i dyskryminowani a nie ideologia xd spoko.
Jeżeli tak każdemu wmawiają kogo obraża a kogo nie. W sumie to oczywiste. Przecież ktoś wykorzystuje tych biednych ludzi do swoich celów.

To skrót od “Lepiej Gdy Będzie Trzaskowski”, dlatego tak PISowcy z tym walczą…

6 polubień

W tym skrócie nie ma nic o ideologii, więc ludzie.

Wczoraj poseł pis stwierdził z pogardą, że to nie ludzie.Powiedział to człowiek, który nie umie powtórzyć czteroliterowego skrótu. Kolenda Zalewska zrobiła to, co zawsze powinno być robione gdy ktoś głosi pogardę wobec innych.

2 polubienia

Przyganial kociol garnkowi. To moze by tak religie za prog szkolny wystawic dla rownowagi?

Rodzaj filozofii spolecznej za ktora stoja ludzie.Na tak postawione pytanie,to chyba jedyna odpowiedz.
Potrafie nie zwracac na to uwagi.Na brednie wygadywane przez obroncow oraz ich antagonistow ktorzy widza w tym jakies zagrozenia.I tak dlugo dopoki mi sie ten zgielk w zycie nie wpieprza,dla mnie problem nie istnieje.
Tyle ze ja mam 60 na karku.Pewnie widzialbym to inaczej gdybym mial 18.
Na razie wystarcza mi to ze "zagrozenie"jakos dziwnym trafem omija tak moje dziecko jak i,z tego co wiem,jej klase czy innych znajomych.
Czyli podobnie jak kiedys z tym glupkowatym halloween.

2 polubienia

Nie rozumiem tego konfliktu. Wszak Kolenda mówiła że LGBT to ludzie a Żalek że LTGB to ideologia. No i obydwoje mogą mieć rację, nawet rozstrzygać nie trzeba. Brak konfliktu.
Co najwyżej można mieć uwagi do stanu umysłu tego pana.

1 polubienie

1 polubienie

No i zgadza sie. Na serio ktoś myśli że osoba krytykująca lgbt, krytykuje po prostu wszystkie osoby inne niż hetero tylko na raz i używa do tego tego skrótu żeby było szybciej? Hahahha dobre… Przecież nie taki jest zamiar takiej osoby… Hahha nie wierzę…

Ale przynajmniej zrozumiałem jak to lewacy widzą xd lewacy… Nie znaczy że w tym każda osoba inna niż hetero

LGBT to skrót. W zależności przez kogo jest używany i w jakim kontekście, może oznaczać grupę osób, bądź ideologię. Im kontekst ma bardziej polityczne podłoże, tym silniejszy jest wydźwięk ideologiczny i to bez względu na prawo/lewostronne zapatrywania.

3 polubienia

Ale sie porobiło w Polsce z tym LGBT. 2 miesiące aresztu dla tęczowej aktywistki. Miała rozwalać furgonetkę pro-life. Bruksela nawołuje do jej uwolnienia. Wiele miast - stref wolnych od lgbt straci unijny hajs. Przybywa tęczowych flag.
To jakaś rewolucja? Jak patrzę na tvn to mam wrażenie że w Polsce nie ma już osób heteroseksualnych :wink:

Lgbt w natarciu… Najlepiej Uniewinnić każdego kto “jest lgbt” XD

I jeszcze mi coorva jakis muł powie ze to ludzie a nie ideologia :exploding_head: :exploding_head: :exploding_head: :face_with_raised_eyebrow:

1 polubienie

@collins02 to sa ludzie niezrozumiani
seks to seks
ale akcja budzi reakcje
w tych awanturach? kto zaczal pierwszy?
KK ma w tej chwili przewage

1 polubienie

Michał Sz. to aktywistka? No bez jaj … bo tam są jaja.