Właśnie dlatego, żartobliwie rzuciłem tą dyskuciarnią, czy jakoś tak… ![]()
Chyba jeszcze nie doczytałem,o co chodzi…
Święte słowa, powiem więcej, jeśli nawet ktoś zada pytanie, ma gotowe odpowiedzi w swojej głowie, biada każdemu, kto odpowie inaczej… To jest forum dyskusyjne, zadajemy pytania, proponujemy rozrywkę, chwalimy radością, dzielimy problemami, czyli wszystko i nic, nazwa powinna zahaczać o ten klimat, powinna być krótka, łatwa do zapamiętania i zachęcająca nowych użytkowników. Zdarza mi się, że wpisuję w wyszukiwarkę : forum dyskusyjne, to ciekawa nazwa sprawia,że mam ochotę otworzyć link.
Gdzieś tam rzuciłem taką uwagę. W sumie, bez znaczenia. Ale staram się główkować nad poważniejszą nazwą, może coś pod dekiel wpadnie, to dam znać.
Nie proponuję trzymać się kurczowo. To jedna z alternatyw. Najprostsza chyba. Czy w ogóle na Pytamy kiedykolwiek chodziło o uzyskanie odpowiedzi? ![]()
Prawie metagram ![]()
roqq,podobno tak.Na początku,jesli wierzyć miłośnikom nostalgii ![]()
Pamietam takie rozwazania ze starego forum.Niestety,jestem tu tylko 6-7 lat…
roqq,zywe odbicie sali sejmowej.Rzuc temat a wydlubie Ci oczy…
Dla niektorych tutaj, to jedyna możliwa reakcja świadcząca o niezależności myślenia. Dla mnie zaś, to buractwo i tyle.
21 posts were split to a new topic: Logo c.d.
I dostałeś potwierdzenie od Tensora.
Po prostu, nie znasz znaczenie tego słowa.
@birbant, bądźmy obiektywni , wszyscy wiemy ile nabroił @anon57379857, nie zapominajmy jednak,że nie tylko on pokazał swoje gorsze oblicze. Wiele osób ze starego pytamy nadal nie ma tu konta, ze względu na X,Y… zwróćmy tez uwagę na pytania tyczące się CL, jeszcze nie mamy nazwy, logo a już chcemy zamykać kogoś w klatce…
jak co jestem właścicielem nowe-pytamy.pl
A jak ma być w dużej grupie ludzi? Nie wszyscy muszą się kochać. Za to wszyscy z nas jakieś błędy popełniali. Charaktery są różne. A przymusu przejścia na ten portal też nie ma. Tensora też nikt stąd nie wyrzuca. Sielanki nigdy nie było, nie ma i nie będzie. Ale jakieś granice zachowania się muszą istnieć. Na starym Pytamy one znikły i niektórzy, korzystając z bezkarności zaczęli sobie hulać bez miary. A jak teraz nie da rady, to od razu, że hipokryzja. I ten brak granic na starym miejscu, pokazał niejedno prawdziwe oblicze.
Tu nie chodzi nawet o obrażanie i przekroczenie dozwolonych granic.
Sama pisałaś, że niektórzy zadając pytania, odpowiedź w swej głowie mają. Strzeliłaś w punkt.
To też, mam jednak na myśli zmasowany atak siły złego na jednego.
@anon57379857, to,że widzę problem, nie znaczy,że mam ochotę nazywać go po imieniu, Ty też powinieneś zrobić reset, jeśli chcesz być częścią tego forum.
Obraziłeś, właśnie użytkowników. Pewnie ci się wydaje, że w imię prawdy. Tak, wydaje ci się.