Logo c.d.

Musisz się zamienić w wilka i po lesie pobiegać :wink: nasi przodkowie na mchu jadali, i Ty sobie bez mebli poradzisz.

1 polubienie

W jakieś ciekawe miejsce ? :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Jaka ciekawa.:wink:

1 polubienie

Kto pyta nie błądzi , ciekawość to pierwszy stopień do wiedzy :yum:

1 polubienie

W udo mnie ciapnął ale już posmarowałam octem i mniej swędzi.:blush:

1 polubienie

Reasumując : 1. trzeba zrobić głosowanie, kto zrobi ankietę odnośnie nazwy forum.
2. Trzeba zrobić głosowanie, kto zrobi logo :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

1 polubienie

No i trzeba zrobić głosowanie kto zrobi głosowanie.

3 polubienia

Leeee , też mi sensacja, tylko w udo :stuck_out_tongue_winking_eye: znam fajna piosenkę zespołu UDO , paaaaaaaa :kissing_heart:

1 polubienie

A w co miał ciapnąć? W oko? Żebym nic nie widziała?:roll_eyes:

logo

9 polubień

Po pierwsze: najpierw nazwa, potem logo.
Po następne. Jeśli chcemy decydować poprzez głosowanie, ankietę, to najpierw muszą byc propozycje. I to bez warunków wstępnych, np. czy nawiązywać do starego forum czy nie. Nazwa krótka, jedno-dwuwyrazowa.
Logo zwykle jest tylko kompozycją graficzną, częstto geometryczną, abstrakcyjną, nienaturalistyczną, jednak nie jest to niewzruszalna zasada.
Tak ja to widzę.

2 polubienia

Wiesz? - Wiem! Taka nazwa przyszła mi na myśl.
A jej forma graficzna np. taka: image

Ale to nie jest logo.

6 polubień

Jak nie coś z żaglem, to może:
W Maglu
i wtedy małe logo to wałek magla a długie logo to rozwijający się wałek magla z napisem “W Maglu” nad rozwiniętą częścią? :wink:

3 polubienia

O, to mi sie bardzo podoba!

Chcesz proponować logo a nie sprawdziłaś czy domena wolna?

Ale tu dysputownia się zrobiła. Albo dyskursownia. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Taki pomysł też jest fajny.

Ja sie w ogole zastanawiam ,czy to jeszcze jest"pytamy"?Tu prawie w ogole nie ma pytań a juz absolutnie nikt nie pragnie sie czegoś dowiedziec…
Znak zapytania ma sie niby dobrze i jest fajnym,“pojemnym” symbolem ale nie ma powodu trzymac sie go kurczowo.

4 polubienia

No tak tylko z piratem jest JAKIEŚ a to wygląda jak stopklatka z Bolka i Lolka

1 polubienie

Słuchajcie. Domena forum.pytamy.online jest legalna, choć zawiera słówko “pytamy”. Zostańmy więc przy tym. Nikt też nie posądzi nas o plagiat czy kradzież znaku towarowego, jeśli w logo będzie pytajnik w odmiennej niż w innych forach konfiguracji.

Jeśli jednak zależy wam, by wyświetlana była odrębna nazwa forum, ja proponuję:

Przyjazne Forum.

Większość z nas, to ludzie przyjaźni, pokojowo i życzliwie nastawieni do innych. Brzydzimy się wojenkami, agresją, prowokacjami, chamstwem, buractwem i wszelkiego rodzaju awanturnictwem. Wiem, dla niektorych, to lizanie doopy, spijanie sobie z dziobkow, ale dla mnie to tylko kultura i szacunek dla innych. Da się bowiem dyskutować na każdy temat bez poniżania, wyśmiewania i wycieczek osobistych.

4 polubienia