Nie wolno, nie wolno… Koty jak chcą, to są bardzo szybkie ![]()
Czerwonego koloru ognistego nie lubię, źle się w nim też czuję -ale odcienie czerwonego, jak na przykład karmazynowy, wiśniowy, burgundowy, z domieszką ( niekoniecznie) zgniłego różu to ja uwielbiam. Piosenkę powyższa też lubię, w wersji polskiej również.
Bardzo lubię. Kiedyś kupiłam sobie czerwoną bluzkę. Jak mi sąsiadka zazdrościła… ![]()
Ja jestem czerwony więc muszę lubić.
Lubię czerwony a jak jeszcze do tego dwa pozostałe dołożymy to w ogóle byłby komplet ![]()
@Mamita
Tez to chcialam napisac, ale i ta wersja ma swoje plusy
Ja sluchalam bardzo starej wersji - teraz jej niestety nie znalazlam, a szkoda - i na bardzo dobrym sprzecie, wieczornie w ogrodzie i przy swiecach. Efekt byl piorunujacy, tak ze sie prawie zakochalam…nie, niestety nie w znajomym z ktorym spedzilam wieczor ale w wykonawcy piosenki
Lubię, ale wolę pomarańczowy, ale to też zależy od kontekstu.
Zdecydowanie,tak!
To jest album wyjatkowy.Chris nagral jeszcze kilka dobrych plyt jak np.“At The End Of Perfect Day”,do zludzenia przypominajaca plyty Cata Stevensa ale Spanish Train…jest bezkonkurencyjna.
@okonek
@collins02
Zgadzam sie z wami
To co sluchalam wiele lat temu bylo rewelacyjne i nawet sie zdziwilam ze obecnie to juz nie to
A corka chyba miss swiata (pomylkowe to “swieta”?)
miss swiata.
na pozniejszych plytach znajdziesz soporo dobrych piosenek - jak chocby Lady in the red wlasnie, ale tak jednolitej i dobrej od poczatku do konca jak Spanish Train juz nie nagral.
Tym co go myszy zjadły?
![]()
Nie, ten był wredny :!
Miałem okazję przepędzić 485 Italia ostatniego lata na torze. Dzieci mi na dzień ojca kupiły 10 okrążeń. Niesamowite wrażenia ![]()
A i nalezaloby przypomniec, ze jakies poltora miliarda mieszkancow Ziemi wierzy, ze czerwony (jak polaczony ze zlotym to juz na pewno) przynosi szczescie, powodzenie i dostatek wszelaki. Wyznawcy tej teorii zwykle maja skosne oczy.
Nie liczac tego, ze Walentynki sie zblizaja i kolor bedzie w cenie.
Czerwony to kolor miłości! W Walentynki jak znalazł.
Czerwony i różowy to moje kolory. Dlatego mam czerwony samochód ![]()
Czerwony to mój ulubiony kolor