potrafiącemu rozciągać się i kurczyć, choć wiemy, jaki syf i biliony diabłów pod nią na ogół mamy?
Inne inszości mam do roboty i nie przyglądam się,ale może kiedyś…
W Twoim wieku to nie o diablach myśleć a o żelazku.
Bo pewnie wymaga wyprasowania.
/ile to głupich pytań jeden człowiek może wymyśleć to zadziwiające.
Eee tam powtarza sie jak zdarta płyta.
Dużo bakterii mamy na skórze. Żyjemy w symbiozie
Dużo diabłów podskórnych, więc i dużo pytań xD
Lubią sie przyglądać ci co sie szpecą tatuażami.Oraz wszelkiej maści narcyzy…Mnie sie zdarza jedynie wtedy gdy łapię opaleniznę.Lubie ten kolor i lepiej sie “w nim” czuję.
A robactwa wszelakiego jest akurat na człowieku najmniej.Z tej prostej przyczyny że jako jedyne stworzenie myje się w sposób wykraczający poza lizanie.
Chcesz jeszcze jakiś idiotyzm udowodnić dzisiaj?
Spiesz sie bo oszczep i boks sie zbliżają
Oj, kolego nie wszyscy sie myja
A zebys zobaczył (tak podkladajac kartke) ile zostaje roznosci po dokladnej toalecie chomika syryjskiego?
Nie mowiac o kotach, ktorych dbałość o czystosc futerka może niejedną wyperfumowaną paniusie w kompleksy wpędzić.
Czy malpy (na Gibraltarze) wzajemnie sie wyczesujace nie tylko z brudów, ale insektów?
Wróble z braku wody kapiące się w piasku?
Z psami mam watpliwosci w kwestiach higienicznych? Ale one może za długo z ludźmi i się rozleniwiły? Czekaja, zeby je wykapac, odrobaczyc i uczesac?
Obie nasze sportsmenki zostały w finale na minimum, jakby jakiś pech ich prześladował. Media nakręciły oczekiwania nie licząc się z rzeczywistością.
Do moich pytań, @Nunu, trzeba dojrzeć, bo nie ma nad nimi…
Spotyka sie HOKO z lusterkiem?
Wisszac na galezi?
-no to co koleś dojrzałeś? Spadamy?
Oszczep nie jest anatomicznie skonstruowany do ręki ludzkiej, a na Julię Szeremetę łatwą strategię na wygraną ułożyłby każdy lepszy trener.
Nie prasowałem niczego z pół wieku, podobnie jak nie jadałem chleba tyle czasu.
Czyżby? Przeczytaj swój post z dołu… Co prawda nie o chlebie ale o bułce ziarnistej jest duże prawdopodobieństwo że chleb też jadłeś gdzieś jeszcze był twój wpis o tym jak zjadłeś kebaba
Macie zdrowie punktowac te głupoty? Co ja bym bez Was zrobiła?
Czasem mam wrazenie, ze kolega HOKO wpiernicza kilogramowego steka z rusztu z frytkami, popija calvadosem i tylko to ostatnie ma cos wspolnego z jabłkami.