Ludzkie ścierwo

Czy jest ktoś, kogo nazwalibyście ludzkim ścierwem? Ja tego pana: KLIK

1 polubienie

Scierwo to na pewno tylko nie wiem czy ludzkie…

1 polubienie

Tak.Tak w chwilach porywczosci,zwyklem nazywac islamskich morderców.

A katoliccy mordercy to nie ludzkie ścierwo?

3 polubienia

Nie znam takich…
Przynajmniej nie wsrod terrorystow.
Musialbym sie zaglebic w historie IRA…A to juz nie wyglada na aktualnosc…

Ja mówię o takich swojskich, normalnych, tak jak ten co zgwałcił 13 miesięczną dziewczynkę kilka dni temu w Szczecinku, lub ci co zabili 9-cio miesięczną Blankę z Olecka tego lata… Przykładne rodziny, kobiety miały męża, więc według Jędraszewskiego praktycznie wzorcowe rodziny…

2 polubienia

Gdybys czytal angielska prase,w ciagu jednego tygodnia,mialbys tego na tony!
I nie mialoby to nic wspolnego z katolicyzmem.Ani nawet z chrzescijanstwem…Ten rodzaj patologii,ogranicza sie do bicia oraz do nożownictwa.Czyli do szczyli na ulicach…
W ciagu ostatnich 3 dni,bylem na kursie…Znam dane statystyczne.Ok 70% przestepstw w Anglii to islamce.Co akurat nie jest niczym nowym…
Ale przynajmniej wprost powiedziane…
Przestepstwa indywidualne bez pobudek ideologicznych to mieszanina bialych i czarnych.I wychodzi dokladnie na to ze jedno czyli religijny naped,wyklucza drugie,czyli patologie.

Oj znalazlo by sie takich sporo.
Dodaj jeszcze do tego wszystkich zbokow,nazbierasz scierwa katolickiego pelny,wor’’
Jak nazwac faceta,ktory gwalci trzynastomiesieczne dziecko?

PiS by się mógł zrewanżować fundując nowy samochód Sebastianowi. Mieli by dobry PR.
Ale cóż, dowody w sprwie wypadku zniszczone… Wygląda na to, że trzeba będzie powtórzyć ten wypadek z udziałem Szydłowej.

1 polubienie

Nie uprawiaj demagogii drogi Koniu. To że w Polsce zdecydowana większość ludzi jest ochrzczona, nie oznacza że przestępcy są w jakikolwiek sposób katoliccy, bo żaden z nich nie dokonywał zbrodni z cytatami z Biblii na ustach, a wręcz przeciwnie, wszelkie przestępstwa to ewidentne odejście od wiary. Oczywiście uprzedzenia @collins02 na tle rasowym również są nie na miejscu, jednak nie podlega dyskusji, że masowa imigracja wszelkich nacji z Afryki i Bliskiego Wschodu na kontynent europejski bezsprzecznie przyczyniła się do ”importu” terroryzmu i różnego rodzaju przestępczości, które sankcjonuje ichniejsza religia.

2 polubienia

Wracając do tematu, uważam, że dokonano tu zwykłego wyłudzenia i dziwię się, że sąd nie dopatrzył się tego. Takie oszustwa w polskim prawie są karalne.

2 polubienia

Takich scierw jest wiecej. Ilu ludzi taka przewalke na chore dzieci czy biedne zwierzaki robi?
Mam nadzieje, ze “sprawiedliwosc ludowa” go dosiegnie, bo na panstwowa to nie ma co liczyc.
Ale to maly cwaniak. Ci wieksi jezdza maybachami. :yum:

1 polubienie

No i wszystko jasne… Sebastian K celowo to zrobił(wjechał pod auto BOR), to ustawka opozycji.

Moze komus zalezalo zeby dymu narobic? Przecietnemu januszowi latwiej sobie wyobrazic kradziez 150000 tysiecy niz milionow lub miliardow.

Wina była zdecydowanie kierowcy BOR, a dowody tego zniszczono.

1 polubienie

Wina ze nie miał sygnałów dźwiękowych. Nie liczącc tego to Sebastian gdyby nie skręcił to by nie zrobił sobie problemów xd

Wina jest winą! Tu nie ma miejsca na żadną interpretację.
A zniszczenie dowodów, to taka rządowa elegancja - Francja?
Bo dla mnie to prymitywna małostkowość i zwykła żenada.

2 polubienia

Swoją drogą to podobnie teorie jak w przypadku smoleńska, czy tam próby wmowienia że winne jest BOR. “Prawdy” nie dowiemy się nigdy :rofl:

Żadne teorie. Zanim papiery w sądzie przepadły, wszyscy znali ich treść. Sprawa jest ewidentna.

2 polubienia

Może mu jaki bezdomny da ferrari.

1 polubienie