Maciarewicze na tramwaje?

2 polubienia

Ten człowiek powinien stracić nie prawo jazdy ale wolność!

6 polubień

Wszystko w swoim czasie …

1 polubienie

To wina Tuska który w porozumieniu ze służbami rosyjskimi postanowił uciszyć prawdę o zamachu.

2 polubienia

I Krzaklewskiego. Bo kto to słyszał, żeby w Warszawie bylo tyle znaków drogowych?

1 polubienie

Czaskowskiego!

2 polubienia

Jak Ala Capone nie mogli dopaść to wsadzili go za podatki.
I tu,sugerował bym podobny mechanizm.

3 polubienia

Sorry. Trzaskowski mi sie z Krzaklewskim pomylił.
Tez chcial być prezydentem…
Oby temu lepiej poszło.

2 polubienia

/Ja bym go pod tramwaj.

4 polubienia

No jeszcze jako dowodca szwadronu “kosmonautów”?

Tu jak w przypadku “Ricardo” Czarneckiego zaległe odsetki sugerowalabym zamienic na odsiadkę z calodobowym wyżywieniem i bezpłatnym dojazdem do sądu.

2 polubienia

A jak się tramwaj wykolei?

1 polubienie

No to pod pociąg. A najlepiej pod walec drogowy.

2 polubienia

Ja bym go dała do pseckola na 9godzin. Nawet psychopata ze stalowymi nerwami wymięknie od tego pisku i krztuśca, znaczy “katarku alergicznego”… :joy:
image …a nie. Jednak nie, bo szkoda dzieci straszyć…:woman_facepalming:

No i tak będzie. Prawactwo krzyczy, że to w celu ukrycia “zamachu” w Smoleńsku, ale tak naprawdę Macierescu ma zarzuty m.in. ujawnienia osobom nieuprawnionym informacji niejawnych, podrobienia dokumentów oraz poświadczenia nieprawdy w dokumentach. Chodzi także o nieprawidłowe wydatkowanie środków finansowych, a także utrudniania postępowania karnego prowadzonego w PK .
Czyli krótko mówiąc złamanie prawa przez urzędnika państwowego.
Są juz zarzuty.

4 polubienia

To chyba nie wszystko bo,bodaj na Onecie,czytałem jakąś opowieść w odcinkach nt. jego chamówy i dyletanctwa w środowisku sił zbrojnych.
To sie w ogóle w głowie nie mieści.Jeśli oczywiście tak to wyglądało.
Bo mądrych i odważnych"nazajutrz",nigdy nie brakowało…

3 polubienia

Niestety on byl swieta krowa…

Marzymy. Ale nie w jego wieku. Nikt go nie osadzi w kryminale z powodu KKW

Oj ja pamiętam na początku 21 wieku w Bydgoszczy był protest rolników. Byli piechotą darli ryje, palili race aż któregoś rozsmarował tramwaj po torach bo protest urządzili na ulicy z torowiskiem. 30 minut i protestu nie było. Wtedy nikt jeszcze nie robił ogrodzenia wokół zwłok.

Wszystko co jest na ich członków jest ukryciem, jest kłamstwem itd.

76 lat to piratem drogowym byc pozwala, ale juz ogladac swiat w kratke to juz okres ochronny?
Pytanie czy w tym tempie jak sa prowadzone dochodzenia to on sprawy sadowej dożyje?