że znajdujecie w domu czy w obejściu coś o czym zapomnieliście, a co okazuje się super przydatne i uszczęśliwiające w tym właśnie momencie?
Ja wczoraj znalazłam 2 zachomikowane żele antybakteryjne do rąk, a dziś saszetkę ulubionego napoju kawowego: zaraz wypiję! (Szczęście niezmierne bo od kilku dni jestem na kofeinowym głodzie🙃)
Jak masz w domu skladzik “przydasiow” to takie niespodzianki rzadkoscia nie bywaja. Na zasadzie, ze ojej, myslalam, ze juz to wyrzucilam…
Tak. Najczęściej są to puszki z browarem pokryte kurzem. Zawsze poprawiają humor.
Dokladnie tak samo mialam pare dni temu. Poniewaz siedze w domu wiec zaczelam robic porzadki.
i…znalazlam plyn dezynfekujacy
@okonek
A ja czasem znajduje (obecne porzadkowanie) rzecz o ktorej juz zapomnialam ze to mam i nawet zdarza sie ze kupilam juz nowe
Brawo! Wolałabym znaleźć dużo sztabek złota…
A ja znalazłam przy porządkach 2 piwa zarekwirowane niegdyś Młodej. I co z tym zrobić?
Rzadko ale zdarza sie.Ostatnio malutki śrubokręt do niemieckiego gramaofonu ktory idealnie pasowal do innych miejsc.
Jeden zapomniany t-shirt który juz wiem,bedzie mi slużył na wiosne.
Penceta do znaczków-myślałem ze została w Polsce…
WYPIĆ!!!
Zatrzymaj na czarną godzinę.
Z moją manią porządku nie ma opcji na coś takiego. W każdej szafce sprzątam dwa razy w tygodniu
Zdarza się nieczęsto ale jednak, i najczęściej gdy widzę cokolwiek podobne to mam myśl że już to kupiłem,
Ja mam odwrornie. Gdy cos wyrzuce zaraz potem okqzuje soe ze to jest mi potrzebne
Obawiam się, że ten Bailey’s to jakiś fejk
Hmmm, to ma nazwę chyba. Zdaje się, że medyczną…
Gierek mówił, że to od masła, czy od cukru? Nie pamiętam, chyba też mam tę kondycję
Wypić z młodą, jeżeli już jest w odpowiednim wieku
Niestety tak jest i za mną…
@Szczery_do_BULU Żaden fejk. Prywatne moje zdjęcie z mojej kuchni. Napój kawowy aromatyzowany tylko🙂
Mam na myśli zawartość. Nie słyszałem o masowej produkcji alkoholi w proszku