że potraficie sobie poukładać całość wiedzy rozumiejąc, iż jakiekolwiek wywyższanie naszego nieharmonijnego gatunku, jest mega ogłupianiem kolejnych pokoleń?
Wiem tylko że zmarnowałem kilkanaście lat w publicznych szkołach na uczeniu się bzdur
Jak bys sie tych bzdur nie uczyl to miałbyś lepiej?
Miałby świadomość, że nie zmarnowałby co najmniej kilkunastu lat na dawaniu się ogłupiać…
Nawet @Devil trzeba nauczyc rogi i kopytka wypolerowac, bo diabeł z dobrego domu nie moze byc zaniedbany. I ogon z wdziekiem prezentować ![]()
Wiesz, z jaką prędkością biegną fale świetlne? - 300 000 km/sek. Oblicz, ile przebiegną przez rok tylko w jednej Galaktyce, a tych są miliardy z miliardami gwiazd każda. Poważne są takie religie z Bogiem wybierającym sobie gatunek stworzeń na ziemskim pyłku?
Ale sztos ![]()
W ostatnich pytaniach jechało się bezlitośnie po nauce i naukowcach, a tu chętnie korzysta się z ich intelektualnego dorobku ![]()
Jakie fale, jakie 300 000km/s, jakie galaktyki ???
Takie zjawiska w rzeczywistości nie występują. To bzdury. Okłamali Cię @harmonik, a Ty w to wszystko naiwnie uwierzyłeś.
Ja wiem, że one w rzeczywistości nie istnieją, ale można się nimi posłużyć dla uzmysłowienia ludziom, w jakie absurdy religijno-naukowe wierzą..
Mialby, bo by byl nieswiadomy swojej ignorancji a tak jest troche swiadomy…
![]()
Szkoły nie uczą tego co najważniejsze
@Nunu, ptaki latające na drugi kontynent, czy owady Monarchy, masz za ignorantów? Bardziej świadomi są cywilizowani ludzie, rozjeżdżający harmonijne stworzenia na cywilizowanych drogach/?
Jakie kontynenty? Skąd Ty bierzesz takie rewelacje zakrawające na herezje? Kto Ci tych bzdur nagadał o jakiś kontynentach?
Znów naiwnie uwierzyłeś ![]()
Skąd wiesz? Widziałeś?
Mam taką świadomość, że kontynenty to tylko cienka warstwa rozlanej wody na powierzchni Ziemi..
To po co te ptaki tam latają?
NIE ! Wróć.
Ptaki nie latają na drugi kontynent, bo
ale mimo to, kontynenty to
Nie chcą marznąć w zimnych obszarach..
Ale kontynenty w rzeczywistości nie istnieją, więc nie moze tam być cieplej lub zimniej.
A te ptaki to skąd i dokąd tak latają skoro