Możesz, ale nie możesz ich dopełnić jak się wyczerpią. Kominka też możesz używać tak długo, jak będziesz miał dostępny opał bez konieczności płacenia za niego.
Do miesiąca na spokojnie, i to nie ograniczając się za bardzo. Mam pełną spiżarnię, sporo jedzenia w lodówce, upieczone 3 świeże, domowe chleby, kilka puszek z jedzeniem typu kukurydza, groszek, fasolka, oliwki w słoiczku. Dużo artykułów sypkich, które mogłabym gotować na ogniu z kominka (opału mam już kupionego sporo na zimę)
Mam spizarke nieźle zaopatrzona w konserwy i różnego rodzaju orzeszki czy bakalie, zawartość lodówki i zamrazarki da się przerobić nad ogniskiem, meble na podpalke sie znajdą. Problemem choć rozwiazywalnym byłoby uzdatnienie wody.
Mam sporo,chyba kilkanascie,sloików z wszelkimi konfiturami.
Jakies 4-5 butelek wina.2 koniaki i chyba z 10 czekolad.Pare konserw…Zawsze jest chleb…
Nie mam pojecia na ile to starczy.