Mądrze zrobiłem, czy rozmieniłem się na drobne?

Pół godz temu wrócilem z bełchatowskiej potańcówki weekendowej, zapowiadanej w lokalnym radiu.

Poszedłem na nią by zobaczyć, czy się odważę publicznie zatańczyć po jakichś 30 latach przerwy. Raczej znów bym się nie odważył, gdyby nie natchnął mnie młodzian popisujący się solo tancem na podwyższeniu, 1m x 1m x 0,8m, do muzyki serwowanej przez discjokeya.
No i gdy on zakończył swe popisy, pomyślalem sobie, że w tańcu solo nie będę wybrzydzany ze swą siwizną. No i tak zrealizowałem swój co najmniej pół godz występ.
Dostałem mnoóstwo sympatycznych pozdrowień, fotografowano mnie i się ze mną, kręcono ze mną filmiki. Podwyższenie powodowało, że nagle stałem się osobą przez wszystkich widoczną, a spść z niego to co najmniej szpital pewny. Co powiecie?

3 polubienia

Break Dance`a solo zasuwałeś :thinking:
Czas ukoić emocje, ochłonąć i uspokoić roztrzęsioną rękę :blush:

3 polubienia

To efekt złej, kanapowej pozycji przy laptku, gdy jedną rekę za bardzo obciążam.

Potem z młodzieżą ładniejszą biologicznie też tańczyłem, po uzyskiwaniu ich zgody na przyłączenie się.

Tańczyć każdy może,
trochę lepiej lub trochę gorzej.
Ale nie o to chodzi,
jak co komu wychodzi.
Człek czasem tańczyć musi.
inaczej się udusi.
uuu

3 polubienia

Tylko tyle że jak zwykle jesteś zainteresowany wyłącznie sobą.

4 polubienia

Super.

Nie zgodzłbym się z Tobą, i pewnie większość by się nie zgodziła, bo życie w świecie egoistów czy choćby tylko indywidualistów, jest bardzo nieatrakcyjne..

Pomarzyc każdy może…
Mam nadzirje, ze jak kolega obudzil sie ze slodkiego snu to nie bylo na skutek upadku z kanapy? Tfu, co ja piszę, piedestału :wink::joy:

2 polubienia

Zapewne żartujesz, bo sama rozumiesz, że bym tej historyjki nie wymyślił..A ze masz specyficzne poczucie humoru, tto trudno Ci odmówić. Kocham takie kobiety, jak zapewne wszyscy..

:joy: :blush: :joy:

1 polubienie

Też jesteś kochana,@Nunu, jak wszystkie nasze kochane kobiety

@harmonik Dobrze zrobiłeś. Brawo Ty!

3 polubienia

Sprawdz czy sobie pupci nie obiles spadajac z wyzyn i wysokosci swoje wielkosci :joy:

2 polubienia

Druga młodość. Brawo

2 polubienia

Powiem tylko, że tak trzeba. Trzeba żyć po swojemu. Trzeba żyć w pełni. Trzeba żyć i używać życia. Bo tak! Brawo. Zrobiłeś to. Tak trzymaj.

4 polubienia

Przynajmniej byles autentyczny a nie kazdy sie odwaza byc taki w bardziej prozaicznych sytuacjach. Ja tak kiedys gralam na ulicznym pianinie i tez wzbudzilam entuzjazm i aplauz oraz owacje (owacje raz tylko, ale sie liczy). Tylko nastepnym razem moze skokochron jakis sobie tam ustaw z kazdej strony, zebys sie nie obil.. :thinking: @birbant pewnie potwierdzi,ze bezpieczenstwo to podstawa.

3 polubienia

Trochę ryzykowałem poruszając się we wszystkich kierunkach na powierzchni 1m2. ale starałem się uważać..

1 polubienie

WARA, jesteś kochana..