Gdy jeździłem jeszcze wózeczkiem miałem często radyjko tranzystorowe obok siebie,takie z paskiem-cud techniki.Leciała często “Małgośka”.Po latach Maryla R. coraz szybciej zaczęła śpiewać tę piosenkę,by nie zanudzać ludzisk w szybszych czasach.
O tym Vito coś tam słyszałem ale nie dużo.
Przypadkowo znalazłem ten kawałek.Pomyślałem,że jeszcze nie jest tak źle z muzyką wykonywaną przez młode pokolenie.
Pewnie będę wredna pisząc, że według mnie wykonanie jest tragiczne i to bardzo? Moje uszy niestety tylko część piosenki wytrzymały
Auććc, Zenek wróć…
Szkoda bo ten zespół potrafi całkim niezle grać.
Szkoda energii.Marny wokalista,jeszcze gorsze “chórki”…No i…“ona nie jest grosza wart”?
Jednak najgorsze jest wrażenie że z tej dosyć dramatycznej historii śpiewak nic nie rozumie i…nic go to nie obchodzi.Ot,chciał sobie poskakać i był przekonany że fajnie to wykombinował
W skali od 0 do 5,słabiutkie 1,5
W/g mnie w skali od 0 do 10 można dać 9,3.
Wykonanie świetne,wokalista też.
Cóż nie każdy ma gust i nie musi się też znać na muzyce-więc się nie przejmujcie się
Raczej pedalskie granie
Pedalskie to by było jakby jeszcze to falsecikiem zasuwał.
A co to mnie obchodzi? Za stara była to puffmutti została?
To dopełnienie obrazu kultury.
No dzban dzis znowu zadzwonił
Inna sprawa może i przydałoby się dziękujemy i poprosimy o więcej w kwestii zbrojeń?
I byłoby tez miło gdyby wcześniej nie cwaniaczkowali jak towar upchnąć? Ale to jak w interesie zarzadzanym przez królową zycia? Jest popyt to i podaż się znajdzie.
Pinokio jak widać “dopilnował”…tylko nie powiedział, co dopilnował…
Swoich i ruskich interesów?
Putin im obiecał, że tego co nakradli nie odbierze?
A mnie ta piosenka (to wykonanie) rozbawiło. To dobrze. Dlatego sie podoba.
…i nie podoba Ci się… kto by pomyślał…
@devil się szykuje może do występu?
Nie pesz go
Ojej, dobrze miec i być diabłem. Bóg juz zrobil co mógł.