No przecież że też …
To jak już wszystko wyjaśniliśmy, to możemy przestać zaśmiecać koledze jego jakże pouczający temat o drugim księżycu
Zamilkliście? Nie chcecie na ten temat rozmawiać?
No cóż.
Możemy o tym co roku rozmawiać przy piwku przez najbliższych kilkadziesiąt lat
Poczekajmy najpierw na urodzenie tego księżyca, o potem omówimy powstałą sytuację. Przy piwku, a jakże…
Musimy czekać?
Bez tego piwko jest niesmaczne?
A jesteś abstynentką?
Nie musimy. Bo do piwka, nawet brak okazji jest okazją.
Jestem, ale to nie przeszkadza mi w towarzyszeniu pijącym i rozmawianiu z nimi Nie muszę piwka łykać fizycznie, by mieć tak samo dobry humor i niezłe pomysły jak oni.
Urodzenie przez Ziemię Drugiego Księżyca jest bardzo logiczne i pewne, natomiast można dyskutować, czy to nastąpi w przyszłym roku. Stawiam, że na 80 %, że tak.
Ostatnio dawałeś 100%. Czyżbyś wyhamował zagładę?
Jeszcze jest szansa, Cumbre Vieja znowu ruszyl do ataku.
Pewnie harmonik maczał w tem palce…
W tym rzecz, że sam postaram się, aby ludzkość dostała jeszcze szanse…
Łaskawca wielki jesteś.
Sam jestem największym grzesznikiem nie wykorzystywania możliwości, więc nie zależy mi, abym zbyt szybko był osądzony na tamtym świecie…
Jesteś paskudnym szujowato nieharmonijnym mikrobem ludzkim, ale nie wiadomonacyjnym.
A skad skad wiesz?
Kto najglosniej krzyczy łapaj złodzieja?
Zgadzam się z Tobą w 100%. Jest dokładnie tak jak napisałeś - masz bogatą wyobraźnię.
Od Ozyrysa się dowiedziałem.
A to Ozyrys nie byl wiadomonacyjny? On sam to moze nie, ale faraonow juz taka pewna bym nie byla, bo takowych na dworach trzymali, a wiadomo co sie tam dzialo?