Mam bogatą wyobraźnię, i wg niej jest możliwe, że Drugi Księżyc Ziemi

No przecież że też … :grin:

2 polubienia

To jak już wszystko wyjaśniliśmy, to możemy przestać zaśmiecać koledze jego jakże pouczający temat o drugim księżycu :joy: :innocent:

2 polubienia

Zamilkliście? Nie chcecie na ten temat rozmawiać?
No cóż.
Możemy o tym co roku rozmawiać przy piwku przez najbliższych kilkadziesiąt lat :wink:

1 polubienie

Poczekajmy najpierw na urodzenie tego księżyca, o potem omówimy powstałą sytuację. Przy piwku, a jakże…

2 polubienia

Musimy czekać? :astonished:
Bez tego piwko jest niesmaczne? :joy:

1 polubienie

A jesteś abstynentką?

1 polubienie

Nie musimy. Bo do piwka, nawet brak okazji jest okazją.

2 polubienia

Jestem, ale to nie przeszkadza mi w towarzyszeniu pijącym i rozmawianiu z nimi :wink: Nie muszę piwka łykać fizycznie, by mieć tak samo dobry humor i niezłe pomysły jak oni. :joy:

2 polubienia

Urodzenie przez Ziemię Drugiego Księżyca jest bardzo logiczne i pewne, natomiast można dyskutować, czy to nastąpi w przyszłym roku. Stawiam, że na 80 %, że tak.

Ostatnio dawałeś 100%. Czyżbyś wyhamował zagładę?

3 polubienia

Jeszcze jest szansa, Cumbre Vieja znowu ruszyl do ataku.

2 polubienia

Pewnie harmonik maczał w tem palce… :rofl:

1 polubienie

W tym rzecz, że sam postaram się, aby ludzkość dostała jeszcze szanse…

Łaskawca wielki jesteś.

3 polubienia

Sam jestem największym grzesznikiem nie wykorzystywania możliwości, więc nie zależy mi, abym zbyt szybko był osądzony na tamtym świecie…

Jesteś paskudnym szujowato nieharmonijnym mikrobem ludzkim, ale nie wiadomonacyjnym.

3 polubienia

A skad skad wiesz?
Kto najglosniej krzyczy łapaj złodzieja? :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Zgadzam się z Tobą w 100%. Jest dokładnie tak jak napisałeś - masz bogatą wyobraźnię. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Od Ozyrysa się dowiedziałem.

2 polubienia

A to Ozyrys nie byl wiadomonacyjny? On sam to moze nie, ale faraonow juz taka pewna bym nie byla, bo takowych na dworach trzymali, a wiadomo co sie tam dzialo?

1 polubienie