Nie wiem czy Kaczyńska ma nowego męża,
czy lewandoska a srazkę
a co pomponika czy pudelka Ci zamkneli?
nooo
To nie podają, jakie majtki ma dziś dana celebrytka? Naród się załamie…
jak telewizja nie nadaje to i ulubionych seriali nie ma…
ciekawe czy platne stacje tez strajkuja?
A skąd mnie to wiedzieć? A skoki oglądam na niemieckiej stacji. Nie będę kurwizji oglądalności padnaszał…
To wszystko Pikuś. Skończy się ściąganie z netu. Właśnie wkleiłem komuś link, żeby potwierdzić źródło wiedzy, a tam czarna plama
mialo sie skonczyc przy ACTA, tak latwo to nie pojdzie.
a jak spoleczenstwo wychowane na smartfonach zejdzie do darknetu to chyba specjalistow z Izraela beda musieli sprowadzac, zeby “przestepcow” scigac, bo ci z USA maja lepiej platna prace na miejscu.
Tylko do jutra.
Nie wiem jak stacje ale radia katolickie pracują normalnie - nie strajkują, były normalne wiadomości - radio Toruń i inne
Mnie takie wiadomości nie interesują, choćby z dopłatą były
nawet Terlikowski ze swoim portalem telewizja republika dziala.
Rubina wyniosłem do śmieci dobre 25 lat temu z sąsiadem. Nie mam telewizora, bo nie mam tyle czasu wolnego. Na ciekawy film to idę w gości do sąsiada z flaszką albo z kawą czy piwem
@birbant, ale mi dzisiaj potrzebne są materiały, żeby mieć dowody. Walczę z naszym kolegą o punkt
A bez matriałów nie tego? Może ja pomogę? Zależy w czem rzecz…
Tak se myślę że nie wiem czy ten protest to dobre rozwiązanie. Przeca dziś zarobią równe zero złotych.
Poczytaj na blogu z zagadkami
Nigdy się tam z nami nie ścigasz, kto pierwszy, ten lepszy.
Aaa, o to idzie? Tu pomóc nie mogę…, niehonorowo.
Ale kalambura zrobiłem. zapewne Ty też…
Nie musisz pomagać. Wystarczy, że będziesz odgadywał jak inne zagadki
Te zagadki dodatkowe zostawiam dla innych. Egoistą nie jestem… Koniec świata, z tem końcem świata…