Nie wiem czy Kaczyńska ma nowego męża,
czy lewandoska a srazkę
a co pomponika czy pudelka Ci zamkneli?
nooo
To nie podają, jakie majtki ma dziś dana celebrytka? Naród się załamie… ![]()
jak telewizja nie nadaje to i ulubionych seriali nie ma…
ciekawe czy platne stacje tez strajkuja?
A skąd mnie to wiedzieć? A skoki oglądam na niemieckiej stacji. Nie będę kurwizji oglądalności padnaszał… ![]()
To wszystko Pikuś. Skończy się ściąganie z netu. Właśnie wkleiłem komuś link, żeby potwierdzić źródło wiedzy, a tam czarna plama ![]()
mialo sie skonczyc przy ACTA, tak latwo to nie pojdzie.
a jak spoleczenstwo wychowane na smartfonach zejdzie do darknetu to chyba specjalistow z Izraela beda musieli sprowadzac, zeby “przestepcow” scigac, bo ci z USA maja lepiej platna prace na miejscu.
Tylko do jutra.
Nie wiem jak stacje ale radia katolickie pracują normalnie - nie strajkują, były normalne wiadomości - radio Toruń i inne
Mnie takie wiadomości nie interesują, choćby z dopłatą były
nawet Terlikowski ze swoim portalem telewizja republika dziala.
Rubina wyniosłem do śmieci dobre 25 lat temu z sąsiadem. Nie mam telewizora, bo nie mam tyle czasu wolnego. Na ciekawy film to idę w gości do sąsiada z flaszką albo z kawą czy piwem
@birbant, ale mi dzisiaj potrzebne są materiały, żeby mieć dowody. Walczę z naszym kolegą o punkt ![]()
A bez matriałów nie tego? Może ja pomogę? Zależy w czem rzecz…
Tak se myślę że nie wiem czy ten protest to dobre rozwiązanie. Przeca dziś zarobią równe zero złotych.
Poczytaj na blogu z zagadkami ![]()
Nigdy się tam z nami nie ścigasz, kto pierwszy, ten lepszy.
Aaa, o to idzie? Tu pomóc nie mogę…, niehonorowo.
Ale kalambura zrobiłem. zapewne Ty też…
Nie musisz pomagać. Wystarczy, że będziesz odgadywał jak inne zagadki ![]()
Te zagadki dodatkowe zostawiam dla innych. Egoistą nie jestem… Koniec świata, z tem końcem świata… ![]()