Mam pytanie

Na kociej behawiorystyce na pewno lepiej niż rebusach, gdzie pojawiają się osobnicy, o ktorych nawet nie slyszalam, a wyszukiwarka zaslania się jakimis ograniczeniami w kwestiach wizerunku.

A koty?

1 polubienie

Idziego w rebusiarskich kręgach raczej się zna. Zlepek liter “IDZI” może być czasem przydatny w sytuacjach, gdzie chcesz przedstawić kogoś idącego, widzącego lub jeszcze coś innego. Dlatego i Ty będziesz go już znać. Nie wspomnę już o tym, ze w ogóle rebusy, podobnie jak inne zadania bardzo rozwijają nasze spojrzenie na nieco inną rzeczywistość…

1 polubienie

Musiałabyś sporo mi zapłacić abym tam wszedł…Nie sądzę by było Cię stać. :laughing:
Natomiast jeśli chodzi o cytaty…Mam tego sporo na moich t-shirtach…Np. Jeden za wszystkich,wszyscy za jednego,wsparte ilustracją z Trzech muszkieterów w wersji Richarda Lestera.
Najbardziej jednak lubię Singin’ In The Rain z tańczącym Gene Kellym…Można uznać to za cytat bo to śpiewany temat przewodni…
Są też cytaty których na koszulkach nie posiadam,a chciałbym:
-Nobody’s perfect z “Pół żartem,pół serio”
-Są takie miejsca w NY których nie radziłbym zdobywać,z filmu"Casablanca"

1 polubienie

Ja mam tatuaż z cytatem z piosenki. “Sail away, away” plus jacht pod żaglami. :slight_smile:

2 polubienia

Ach…Cytaty z piosenek to osobna i znacznie bogatsza oferta…
Już mi się zaciera ale miałem Do Not Forsake Me, Och My Darling [ W samo południe ]

1 polubienie

Szkoda mi pieniędzy. Wolę wydać na alkohol

1 polubienie

1 polubienie