Mam pytanie

Abstrakcja. Mam zbyt cenną skórę, żeby ją tatuażami dziurawić.

Jedyne ustępstwa to uszy. Bo gubiłam ciągle klipsy. Teraz gubię kolczyki…

4 polubienia

Czy autorka pytania nie pogniewa się, jak na to pytanie, co myślę o tatuażach odpowiem rebusem kołowym?

Początkowe litery D. S. D. B.

Kto rozwiąże, niech sobie pogratuluje, bo rebus nie jest dla przeciętnego Kowalskiego.

Ze współrzędnych usunąłem litery, obecnie w rebusach staram się ich nie stosować.

3 polubienia

Jak ulozysz cos dla analfabetki rebusowej z gatunku Perca fluviatilis
To pomyślę :wink:

3 polubienia

Idziarysądoban

.miło mi wiedzieć, że nie jestem przeciętnym Kowalskim :blush:

5 polubień

Wiedziałem, wiedziałem!

Jednym ciągiem odpowiadają z reguły przeciętni! Za to taki nieprzeciętny(a) uwzględni podane litery i rozpisze rozwiązanie zgodnie z nimi tak, by pasowały wyrazy. Jeszcze bardziej nieprzeciętny nawet dokładnie wytłumaczy dlaczego, co i jak!

Dlatego popraw wedle podanych wyżej wskazówek, a moje koty, gdy wrócą z pobytu na nartach, uwzglednią poprawkę i wpiszą kolegę w poczet Nieprzeciętnych. No chyba, ze wolisz klub przeciętnych, wtedy oczywiscie bedzie jak do tej pory. Koty uszanują decyzję.

1 polubienie

Przepraszam, ale w takim wypadku współrzędne sa nieczytelne, mogą sie odnosic od 4 różnych miejsc. Jedna z nich to np. środek Morza Północnego

Jestem skłonny zgodzić się na kocie warunki i deklaruję gotowość do doprecyzowania odpowiedzi, pod warunkiem spełnienia wymogów formalnych przez podmiot oceniający. Koty winne wykazać zgodność światopoglądową z myślą zawartą w rozwiązaniu rebusu oraz brak trwałych znaków graficznych naniesionych techniką igłowo-tuszową na jakimkolwiek fragmencie powłoki skórnej.

Niespełnienie powyższego skutkuje unieważnieniem kociej oceny z mocy regulaminu, którego jeszcze nie napisano, ale który już obowiązuje

1 polubienie

No i co z tego?

Trudno sie domyślić w takiej sytuacji, ze trzeba się pofatygować w inny rejon swiata?

1 polubienie

Aha, to już wiem gdzie szukac

1 polubienie

Kolega nie kombinuje, kolega rozwiązanie pisze. Kolega uwzględnił strzałkę niebieską wokół rebusu?

Warto ją uwzględnić, wszak to rebus kołowy, jak gdzieś juz tam napisano.

Zuch chłopak. Wiedziałem, ze będziesz kluczył, ale sobie poradzisz.. :grin:

Odpowiedz wysłana na PW :slight_smile:

1 polubienie

NAwet uwzględniając niebieską strzałkę wokół tego kołowego rebusu oraz utrzymując zgodność z podanymi pierwszymi literami wyrazów składających się na rozwiązanie, nie można stwierdzić, czy organ decyzyjny spełnia wymagania formalne i na swoim ciele nie posiada znaków świadczących o niezgodności z przewodnią myślą rebusu.

:face_savoring_food:

1 polubienie

Odpowiedź prawidłowa, koty powiadomione, przesłały fax, ze witają w klubie.

1 polubienie

No tak, bo za kotami nie trafisz…

I co zrobisz? Nic nie zrobisz.

Może kolezanka @okonek pomoże, wszak ona na kotach się zna jak mało kto tutaj…

Ja też z nimi walczę. W góry wyjechały, mnie się o zdanie nie pytały.

Zaczynając od drugiej litery imienia Idziego, uwzględniając dwie ary i zgodnie ze wskazaniami niebieskiej strzałki z sukcesem przechodząc przez sądową salę, trafimy do szkockiego miasta Oban i na pominiętej pierwszej literze imienia Idzi skończywszy, dojdziemy do jedynego słusznego wniosku, że dziary są do bani.

2 polubienia

Brawo.

Kolega by widział te kocie miny…

Wszystko teraz ładnie, elegancko. Sierściuchy witają w klubie!

Jak wrócą, porozmawiam z nimi na temat dziar.

2 polubienia

Jakie sierściuchy? To one jeszcze posiadają sierść :weary_cat:
A co z wymogami formalnymi :thinking:

1 polubienie

Te moje mają sierść. Ale jak ktoś powyżej przedstawił, są i takie bez.

Ja, gdybym był kotem, wolałbym jednak mieć sierść. W taką pogodę, jaka obecnie, łatwiej zatrzymać ciepło organizmu. Ale są i minusy…

1 polubienie