Mam rację, kochając kobiety i darząc je wielkim szacunkiem?

Kobiety nie miały i chyba nigdy nie będą miały lekko

4 polubienia

Mężczyźni też nie maja lekko teraz ani wtedy oni też musieli robić w polu i to na nich spoczywała odpowiedzialność za rodzinę zresztą kobietom nie jest już tak ciężko jak kiedyś głównie dzięki postępowi medycyny,nauki,równouprawnienie zmniejszona dominacja Kościoła (tak wiem teraz jest PiS ustawa antyaborcyjna ale rządzić wiecznie nie będą)

1 polubienie

Chyba,że Seksmisja się ziści.

3 polubienia

Wyczuwam podstęp

3 polubienia

Ja nie podstępuję.

2 polubienia

@harmonik , nie zadawaj takich podchwytliwych i trudnych pytań w czasie takiego upału, bo mi się właśnie mózg lasuje z gorąca i nie potrafię nic odpowiedzieć :smiley:

3 polubienia

"krokodyle nilowe reagują na dźwięk płaczu niemowląt, a także na płacz szympansów i małp bonobo. Co więcej, wychwytują poziom niepokoju u dzieci lepiej niż ludzie.

Naukowcy nie są przekonani, czy ich zachowanie jest motywowane chęcią polowania na łatwą zdobycz, czy podobieństwem między płaczem niemowląt a młodych krokodyli, który może brzmieć jak piski lub gruchanie. Zaobserwowano jednak, że krokodyle unikają dźwięku płaczu u dzieci i młodych naczelnych".
…kobiety muszą ten płacz znosić i jak one to robią? :scream:

2 polubienia

Nie chciej bym ci przedstawił biało na czarnym z datami, jak ty na przykład szanujesz jedną z kobiet, która dba byś tu szamba z chałupy nie wylewał …

3 polubienia

On nawet w gebie mocny nie jest.
Ile dni obstawiasz?

2 polubienia

Wlasciwie to juz nie ma czego obstawiac…

1 polubienie

Wg mnie, mężczyźni mają nieporównanie łatwiejsze i wygodniejsze życie od kobiet, ale też dzięki temu, mają większe szanse na ogarnianie sensu świata i życia.

1 polubienie

Oczywiście. Ale tylko Ci, którzy sensu szukają.

3 polubienia

image

2 polubienia

Kolego,wdzieczysz się tanio,w dodatku wykorzystując XIX wieczne klisze które dzisiaj nie mają racji bytu.
O ILE,kobieta ma oparcie w kimś kochającym,jej los,i to od dobrych kilkudziesieciu lat,nie podlega żadnym sztampowym opisom.
Oczywiscie poza islamem czy innymi “Indiami”
Ale nie sądzę byś akurat to miał na myśli.

5 polubień

Tak szczególnie nasza moderatorka z tobą ma trudne życie

2 polubienia

sanatoria ostatnio byly przepelnione :joy_cat::joy_cat::joy_cat:
Ciezko bylo miejsce zdobyc :smile_cat:

2 polubienia

Wyniki badań, opublikowane w jednym z medycznych magazynów, niepokoją. Jasno bowiem wskazują, że u coraz większej liczby mężczyzn przed 40. rokiem życia występują problemy z erekcją. Eksperci nie mają wątpliwości, co do kilku przyczyn tego zjawiska.

3 polubienia

@Nunu – nie pisz tych przyczyn. Nie strasz chłopaków :wink:

3 polubienia

Podobno jeszcze się taki nie urodził, co by kobietom dogodził