Pracowałem z nim kiedyś przez rok. Nie utrzymuje z nim kontaktu bo to fanatyk PiSu, który dla idei partii byłby gotów sprzedać własne dziecko.
Ma on jednak konto na twiterze, które czasem przegladam, kiedy mam niskie cisnienie (kawy nie pijam).
Właśnie wszedłem na jego konto zobaczyć co tam po wczorajszym marszu pisze.
Nie rozczarowałem się.
Da się jeszcze takim pomóc?
Mógł coś robić! Mógł działać żeby nie dopuścić do marszu nazistów… A on tylko że nie ma zgody… Tylko na tyle było go stać? Na serio? … W dupie mial czy naziści wyjdą na ulicę POLSKIEGO miasta i czy będą atakować POLAKOW czy też NIE! XD jaki z niego Polak? Hee?
Co Ty znowu bredzisz. Czlowiek na zdjeciu to fotoreprter postrzelony z broni policyjnej.
A jesli przydent Warszawy i pozniej sąd zabronili organizacji marszu, to zabezpieczenie miasta nakezalo juz do MSW i wicepremiera od bezpieczenstwa - w cywilu prezesa. Bo wiadomo bylo, ze rozowo nie bedzie.
Prezydent miasta policją nie rzadzi.
Typowe dla pisowców. Oni zawsze szukają winnych wszędzie wokół siebie.
Kiedyś była Wina Tuska, teraz wina Trzaskowskiego
Męczennik
Ten postrzelony?
W końcu mamy szczątkowy trójpodział władzy, a nie totalitaryzm … XD Kolega @GumowaKaczka mógł napisać jeszcze, że Trzaskowski mógł prosić Putina o pomoc niczym Łukaszenka XD
Gościu musi mieć totalnie wyprany mózg … Lub to co z niego zostało …
To, że @GumowaKaczka czasem wypowiada się w tematach, o których nic nie wie, tośmy się do tego przyzwyczaili, ale to, że rzecznik Dudy, niejaki Spychalski nie zna kompetencji swojego szefa, czyli wzmiankowanego Dudy i swą niewiedzą chwali się publicznie, świadczy o jego tekturowym mózgu, ale do tego, też jesteśmy przyzwyczajeni. Już 5 lat nas do tego PiS przyzwyczaja.
Na szczęście nie mam takich kolegów.
Akurat w każdym temacie w którym się wypowiadam, coś wiem. Za to ja przyzwyczaiłem się że WY chyba do końca nie odpuścicie z tymi głupimi obrazliwymi odpowiedziami pod moimi komentarzami… Widzę że już nie wystarczy pisać że to prowokacje XD
Nie obraziłem cię, ponieważ, nie z wszystkich, ale, ze sporej ilości twoich wypowiedzi, wynika, że nie znasz tematu, na który się wypowiadasz. Gdyby było inaczej, nie napisałbym tego.
A przykładem jest to co napisałeś powyżej o Trzaskowskim. To jest dobitny przykład. Zamiast się obrażać niesłusznie za prawdę, weź się za naukę. Czytanie mediów i oglądanie YT, to nie jest dobry pomysł na zdobywanie wiedzy.
Ja myślałem że na prawdę każdy ktocprzeczyta ten komentarz, będzie wiedział że to tak nie na serio XD jak można w ogóle uważać ze ktoś tak może myśleć na serio?
Kolega wtraznie widzi xi chce widziec. Narodowcy biedacy zinfiltrowani orzez antfe, takie durne naiwne baranki.
Aha…
Dla mnie obrażaniem mnie jest to gdy bierzesz to na serio i myślisz że ja tak myślę xd
To formułuj swe myśli tak, żeby nie na narażać się na nieprzyjemności.
Zauważyłem, że i niegłupio napisać potrafisz, co w poprzedniej swej wypowiedzi wyraziłem słowami; -sporej ilości a nie , że zawsze.
Lubie was poirytować swoimi celowo głupimi komentarzami ale nie sądziłem że uważacie że ja tak całkiem na serio.
A po co irytować kogoś? W dodatku głupio. Mnie nie irytujesz, ale niektórych, zapewne, tak.
A jeszcze niektórzy w ogóle nie mają zainteresowania tym, co tu piszesz. Jak w każdym towarzystwie, gdzie jest sporo osób. Moimi wypowiedziami też nie wszystkich potrafię zainteresować.
Mógłbym ci teraz wypalić bardzo złośliwą odpowiedź, ale nie zależy mi na tym, żeby zrobić ci przykrość.