Mam uwierzyć, że nie chcielibyście mieć moich 72 lat, mojej świadomości,

niepracowania, gdy ja nie chciałbym być o żadne lata młodszym?

Oczywiście nie chciałbym być darmozjadem i żyć kosztem pracy innych, ale moje nauki są ogromnie wartościowe, wartościowsze od całego Kościoła Rzymsko-Katolickiego, który przewodzi milionom w Polsce, więc dłużnikiem niczyim chyba nie jestem?

50 lat temu miałem 22 lata, co uznaje się za dorosłość, a od tego czasu przybyło mi całe pół wieku, ilość lat niemal nie do uwierzenia.

1 polubienie

Aha

1 polubienie

Harmonijny Ty to zdaje sie te swoje 72. urodziny to obchodzisz kolejny rok z rzedu?
skleroza nie boli?

1 polubienie

nie :upside_down_face:

Gdzieś te nauki są zebrane? Chciałbym je sobie kupić, ewentualnie wypożyczyć i poczytać …
Każdy kto o swoją wiedzę dba i chce ją przekazać, spisuje je, by ludzie mogli łatwo do nich dotrzeć.
Gdzie są twoje? Nie pisz tylko, że tutaj. Kiedyś były na innym Pytamy i je cholera zjadła …
Już ich nie ma.

No widzisz, nie dbasz o nie … A takie podobno wartościowe. Słabo coś …

3 polubienia

Moje nauki umiejscowione są poza twoim rozumieniem, w łączności z Siłami Wyższymi.

indeks

6 polubień

Jeżeli 22 lata w wieku 72 lat uważasz za dorosłość, to zdecydowanie na wiek lat 72 jesteś niedojrzały.

3 polubienia

@harmonik? mógłbyś dla urozmaicenia cos madrego napisac?

4 polubienia

Przy 72 licznik się zacina i stoi.

1 polubienie

chcesz by ci napisał ile to 2+2?

ale znalezli sie ludzie ktorym zalezalo na przekazie?

To był sarkazm… Z tego, co widzę to prawie każdy rzyga tymi bredniami. (Prócz jednego który za plusa od niego by się nadstawił …) On ma szczęście, że nie masz mojego charakteru. Powinien Ci pomniki za cierpliwość stawiać a on Cię jeszcze obrzuca epitetami … Dobra, nie moja sprawa, już się nie odzywam, chory nie zrozumie a Ty swoje wiesz.

2 polubienia

Dlaczego uznałeś za stosowne poinformowanie nas o tym, co z punktu widzenia użytkowników nie ma żadnego znaczenia?

1 polubienie

zdrowy rozsadek?

1 polubienie

obserwuje go jak muche poki co jest tylko upierdliwy
masz jakis pomysl na rebusa? :wink:

1 polubienie

niekoniecznie 2+2 musi byc cztery

i u niego nie zawsze jest

1 polubienie

Jak widać mądrość nie idzie w parze z wiekiem … a odpowiadając na pytanie: ochujałeś?!

2 polubienia

Mam , ale tu nie będę podawał. Szkoda rebusa w takim pytaniu.

4 polubienia