Mam wierzyć, że uważacie mój gust muzyczny za poniżej krytyki?

https://www.facebook.com/JakaToMelodiaTVP/videos/izabella-krzan-i-rafał-brzozowski-only-you/451866919193051/

Żadnego komentarza, a przecież kompozycja i wykonanie przepiękne…

Bo nie ma filmiku jest tylko białe tło

1 polubienie

Jak to nie ma, kiedy przy fortepianach grają i śpiewają Iza Krzan i Rafał Brzozowski.

Może tylko ty widzisz filmik ja widzę tylko białe tło inni domyślam się że też Sam zobacz

Teraz też nie znajduję tego filmiku.

Jeśli by go usunęli z youtuba to i tak powinna pozostać ramka tutaj na forum i dopiero po otworzeniu wyskakiwać komunikat film został usunięty ktoś musiał skasować tutaj na forum albo nie wszedł jakoś filmik na nasz serwer Filmiki z TVP są często usuwane z youtuba ze względu na prawa autorskie do seriali,koncertów,filmów itp

U mnie raz jest ten filmik w tym pytaniu, raz go nie ma.

Czyli to musi być błąd na naszym serwerze/forum

Kilka dni było bezproblemowo, czyli raczej to zagrywki wiadomonacyjne.

To nie tak
dziala rodzaj cenzury i to jest niezalezne od forum vis mayor kolego

Nie wiedziałem o tym poza tym to nie ja mam problem tylko harmonik który uważa że mu filmik skasowali wiadomonacyjni

ACTA, prawa autorskie i na dokladke zdrowy rozsądek

To nie ja miałem problem, lecz Ty, Kolego.

Ale nie ja się żaliłem że nikt nie skomentował wpisu…ja wyjaśniłem dlaczego nikt nie skomentował bo nikt nie widział i powiedziałem jedynie jak wygląda sprawa u mnie to nie znaczy że miałem z czymś problem bo stwierdziłem tylko fakt Poza tym o ile sobie przypominam pisałeś że raz u siebie widzisz filmik a raz nie

2 polubienia

Z filmikem daloby sie obejść, tylko po co?

Znalazł bym bez trudu na youtube dla mnie to nie problem po co robić sobie kłopot i kombinować

I dobrze robisz

1 polubienie

Mi się wlaczylo na moment zaraza wirusowa

1 polubienie

Może i masz rację