Wiem że są.
Wiesz? Nie wszyscy mają fioła. Kiedyś jeden upaprał sobie przedramię białą ścianą i nie zauważył. Biali towarzysze zwracają mu uwagę : wybrudziłeś się. On spojrzał i z takim rozbrajającym uśmiechem: no co? Ja też chcę być biały. Gdyby wszyscy opaleni tacy byli, to naprawdę daliby się lubić.A tak? ![]()
Proponują fajną nową nazwę #000000
A wiesz z jakiego powodu podobno chorował Michael Jackson? Chodzą legendy że chciał się wybielić…
Wiesz - sama już nie wiem. Raz czytam, że się wybielał, a innym razem,że to skutek choroby ta jaśniejsza coraz bardziej skóra. Jak piszą i tak i tak, to ja się w końcu gubię i nie wiem, w co wierzyć.
Ja wiem jedno na pewno. Był jedynym zespołem solowym który się rozpadł… ![]()
Dobre und motzne! ![]()
Bielactwo moze kazdego dopasc. Ale operacje plastyczne updabniajace do bialego to juz niekoniecznie.
Kup murzynkowi biala czekolade…
To się ubrudzi ![]()
No to on się nią wysmaruje i będzie usmarowany na biało, a gdyby dostał czekoladę tradycyjną, to nie byłoby widać, że się wysmarował ![]()
Ty mnie wyjaśnij lepiej dlaczego nigdy się nie opalałem a w tym roku łeb jak Vin Diesel mam?
Bo wysmarowałeś ten łeb czekoladą?
![]()
No nie.
To go ogoliłeś?
W czym tkwi podobieństwo?
A może w ciemnych okularach? ![]()
Od lat mam ogolony. Mnie się wydaje ze mocniej się opalam. I przestałem na czerwono. Może z wiekiem to się dzieje?
Zmienia Ci się uroda. Nikt przez całe życie nie wygląda tak samo ![]()
Moze efekty szczepionki ![]()
![]()
To chyba na plus? zawsze mi skóra schodziła a w tym roku od razu czarny. A może powinienem się umyć? ![]()
Umyć się możesz. Nigdy nie zaszkodzi.
Poczytaj : melanina. kolor skóry. Wszystkiego się dowiesz. ![]()
Do czego mnie zmuszasz? Ja nie lekarz.