Zapraszam tutaj miłośników i przeciwnikow tych co nam towarzysza w życiu codziennym a ludźmi nie sa.
Nie mam ani kota ani pieseła. Mam piwo
Tez sie da, pod warunkiem, ze niepasteryzowane zawierajace zywe drożdże.
Gdybym miał wybrać to tylko pies.
Kota nie da się ogarnąć. Robi co chce.16h na dobę śpi. Potem odpoczywa.
No i brawo!
Nareszcie.
Nie mam juz psa ale mam pamięć.Prawie 9 lat z psiakiem który jeszcze czasem mi sie śni…
Zawsze wolałam psy,kotów nie znosiłam…Teraz od pół roku mam kota … i miłość aż mi serce rozrywa.
Są zupełnie inne niż psy…dostąpić zaszczytu bycia uwielbianym przez kota członkiem rodziny to coś nieprawdopodobnego. Uwielbiam.
Różnica polega na tym że psa wybieramy ,z kotem jest inaczej…to on wybiera.
Od września mam pierwszego w życiu dorosłym psa, który za 3 dni skończy pół roku. I przyznam szczerze, że, choć wolę koty to nie wyobrażam sobie, życia bez niego.
A gdzie żbiki? Aha, to, przecież koty…
Mam psa / bo już nie psy/ i koty - a dokładnie to kotki. Temat jak najbardziej mi bliski.
@Vilemo Koty są bardziej asertywne i zwykle mniej nachalne
optymistka, powiedz to kotu nad ranem…
@okonek Może dlatego że hodowałem tylko świnki morskie…
Oj to moich Tosiek nie widziałaś… jak Chce na rece lub do łózka to nie ma mocnych, można zdejmowac znów wchodzi i pcha się do rąk do twarzy
To tak jak mój mąż. Ale przygarnęliśmy pierwszego kota znajdę i… narodziła się wielka miłość Był z nami 11 lat, później kolejny przez 19 lat, obecnie mamy 2 jednocześnie. jeden domowy, drugi dochodzący. Prawie od początku małżeństwa jest z nami jakiś kot
Trafiony, zatopiony!
a ja lubie jednako psy i koty
Zawsze chciałam mieć psa, ale … wyszło jak wyszło, nie żałuję.
Mam zaszczyt znać Twoje koty. I męża.