Mamy Srebro! Brawo Tomasiak!

Niesamowity konkurs w Predazzo!
Wszyscy faworyci zawiedli a wszyscy medalisci to młodzież, Zwycięzca nigdy nie wygrał nawet Pucharu Świata .
A Tomasiak ma rekord obiektu!

5 polubień

Co za niesamowity konkurs!!!
Co za niesamowity talent ten nasz dzieciak!!!
18 lat a utrzymał formę aż do igrzysk…Oj,posypią się teraz felietony i analizy :star_struck::star_struck::star_struck:
Kamień z serca…Już nie pamiętam kiedy tyle nerwów straciłem…

3 polubienia

Właśnie patrzę na TVN24 i serce się raduje.

Za Polskę!

:beer_mug::beer_mug::beer_mug::beer_mug:

3 polubienia

No to rewelacja, niech żyje Tomasiak za srebro!

1 polubienie

Po angielsku

2 polubienia

Konkurs był naprawdę bardzo emocjonujący. Już dawno nie było takiego, z tak zaskakującymi wynikami, a trzeba przyznać, że warunki miały niewielki wpływ na końcowe rozstrzygnięcia. Ci którym jeszcze niedawno zaocznie przyznawano medale, nie trafili z top formą na ten konkretny dzień i godzinę, lub zwyczajnie nie poradzili sobie z presją. Natomiast medaliści oddali po dwa wyśmienite skoki i nie było w tym żadnego przypadku.

2 polubienia

Jury nie kręciło belka startowa.Warunki do skakania idealne..
Okazuje się że jest jak zwykle.Nie da się utrzymać idealnej formy przez cały sezon!
A poza tym zwyciężyła młodość która się nie patyczkuje :laughing:
Francuz w walce o podium a Austriaków prawie nie widać…Ciekawa jest przyszłość tej konkurencji skoro nawet Chińczyk awansował do drugiej serii…

2 polubienia

To taki radosny mix…W Anglii skoki na ogół komentuje angielski, nieznany mi komentator oraz były skoczek słoweński,Jernej Damian.I robią to wyśmienicie!!!
Przez prawie 2 dekady zachwycałem się komentarzami z Eurosportu w wykonaniu Tomasza Jarońskiego i Krzysztofa Wyrzykowskiego…
Dzisiaj na szczęście,pojawiaja się nowi…Szkoda że nie w Polsce…

2 polubienia

Ja akurat na bieżąco, bo w domu są osoby, które skokami żyją. No i dzięki Pytamy.
Byłem u siebie na górze, schodzę na dół a te osoby pytają, wiesz kto zdobył srebro?
A ja, oczywiście, że wiem, (bo przed chwilą przeczytałem na Pytamy)
Były w szoku, że wiem … :laughing:

3 polubienia

Apetyt rośnie w miarę jedzenia…Teraz czekam co pokażą panczeniści.Dzisiaj dziewczyny przyzwoicie ale bez błysku…
Nie był to jednak ich koronny dystans…

2 polubienia