Z jakiego to filmu? Musicalu?
Drętwoty tego miejsca przerwać chyba nie sposób…No to z czapy,po angielsku,o pogodzie…
Piję Estrellę w pubie w czas tzw.happy hour..Od godz.15, piwko tańsze o niemal 2 funty😉.
Za oknami …15 stopni i wiosenne słońce.Jaka to ulga po styczniowych ulewach!!!
Obejrzałem sobie Zezowate szczęście,z genialnym B.Kobielą..I po raz kolejny stwierdzam że to tak samo komiczne jak i tragiczne.I czuję się SZCZĘŚLIWY bo urodziłem się znacznie póżniej…Wystarczająco pózniej by mi to wszystko za skórę nie zalazło…
Magda Fręch szaleje w Meridzie…Nic nie wiem ale wspominali w wiadomościach…Aż niepodobne do nich😇…
Jeszcze 2-3 łyki i…Czas będzie odwiedzić sklep płytowy na Old Town!!!
Manchester,England,England😉
A ja wczoraj korzystając z przepięknej pogody (20,5C) przejechałem Holandię wzdłuż i z powrotem. Właściwie wzdłuż całej wschodniej granicy z Niemcami. W obie strony ok 500 km. Do tego w przemiłym towarzystwie w powrocie. Ile razy ja tę trasę przeorałem ciężarówką, nie zliczę. Od tego czasu minęło 8 lat. Kurde, kiedy to zleciało?
Mecz Magdy zaliczyłem dziś.
A także jednego Warsteinera, moje ulubione piwko.
Widzę że w tym miejscu nie doczekam się odpowiedzi na pytanie zadane kilka godzin temu ![]()
Autostopowiczkę wyhaczyłeś? ![]()
Już kiedyś pytałem ale oni tutaj o onym Warsteinerze nawet nie słyszeli…
Zostałem nagle poproszony o przywiezienie pewnej osoby z Barneveld do Bocholtz. Tą osobą okazała się prześliczna brunetka lat 30 a do tego inteligentna i interesująco rozmowna. Poczułem, że mi lat ubyło.
Aha, to Polka, która będzie mieszkać w tym samym domku, który kiedyś wynajmowałem.
Na Pytanie w tytule nie potrafię odpowiedzieć, ale nie chciałem by pytanie puste było i dość niezgrabnie się udzieliłem. ![]()
Takie podróże to rozumiem ![]()
To pytanie o piosenkę nie jest niczym istotnym ale czasem mnie nachodzi i ZAWSZE okazuje się że film poszedł w zapomnienie.Zaraz po moim pokoleniu…
Poczekam do godz. 20 mojego czasu… ![]()
Byłem na Hair 3 razy w jednym tygodniu…
A potem znowu i znowu…W kultowym kinie Wilda,zamienionym przez współczesne chamstwo,na jakąś biedrę czy inną żabkę… ![]()