Przypomniałem sobie o mapie i uznałem, że powinna należeć do Pytamy. Nie wiem czy da się ją wstawić w interaktywnej formie… Jeśli ktoś z Was będzie chciał ją przejąć i zaktualizować, czeka go mozolna praca przenoszenia pozycji na mapę na swoim koncie w Google Maps. Ja tak zrobiłem po przejeciu mapy od @Lord_Viaderko.
[edit] Wszystkie lokalizacje zaznaczyłem za pełną zgodą użytkowników. Jeśli ktoś z Was chciałby swoją lokalizację dodać, zmienić lub usunąć, proszę pisać do mnie na priv.
Nie wiem czy można podawać tu nazwę innego forum ale ono już praktycznie padnięte więc podam.
Na początku cieszyła się zainteresowaniem,później już nie za bardzo.Mozna było swą lokalizację wstawić automatycznie ale system namierzania figle płata.W/g google ja jestem w Szczecinie lub ręcznie wpisać.Jak zrobiłem przybliżenie na swoje miasto do maksimum to wyszło na to,że mieszkam na ławce na Placu Wolności koło dyelikatesów(joko wie gdzie).
Na Nastroiku jest ona lecz chyba zaniedbana i już nie działa tak jak na początku.
Warto by było takie coś Tu zrobić!!!