Masakra ...

Co do leczenia online? Nalezy do tego podchodzic bardzo ostroznie.
Reakcji na leki mieszajace w psychice jest tyle ilu ludzi.

5 polubień

Tak, to na pewno!

1 polubienie

Dzieki, juz czytalam!

1 polubienie

Przyznaje ci racje
O ile mozna to powinno sie stosowac ziola
Ja z racji mojej choroby mam czeste problemy z tak zwanymi aftami, ktore sa bardzo bolesne. Totez lekarka zlecila mi jakis dosc drogi srodek a potem jeszcze drozszy, ktory stosowalam. Kiedys mi go zabraklo i zaczelam plukac szalwia (tania!!!) i co? I pomoglo bardziej niz te leki
Nie jestem jednak radykalistka. Czasami trzeba uzyc leku “chemicznego”, ale tylko czasami

3 polubienia

Dokladnie tak!
Tez jestem tego zdania i jestem za medycyna indywudualna, bo tez kazdy reaguje inaczej

po to wymyslono konsultacje lekarskie i prawo pacjenta do wezwania innych lekarzy.

1 polubienie

@ata-ata , szałwia to lekarstwo naszych babć , mama zawsze nam ją podawała przy stanie zapalnym dziąseł .

2 polubienia

Wlasnie tak!
I mieta oraz rumianek tez!

1 polubienie

Wiem , jak w/w , ta metoda jest znana i ciągle praktykowana od lat.
Jak nie mam w apteczne szałwi , stosuję rozcieńczony amol.

2 polubienia

Zgadzam sie z Toba,czasami nie ma wyjscia,gdy trzeba,szybkiego dzialania.
Poza tym,nikogo nie namawiam,kazdy ma swoj rozum.

2 polubienia

Żadne NWO. Po prostu nikt z nikim nie ma i nie będzie miał 100% zbieżności interesów …

I tutaj Koncerny Farmaceutyczne i inne przemysłowe zdemonizowały konopie - a że zakazany owoc jest ciekawy to ludzie do tego brnęli i już nie da się dalej ukrywać, że konopie mają wiele zalet - no może w jakiś (pomijam tutaj ciemnogród społeczny)

1 polubienie

Chodziło mi o Amazonie

1 polubienie

To tak samo jak bylo u mnie! Szalwia dzialala rewelacyjnie.

3 polubienia

Ale piłaś herbatki z szałwii czy jak ? I na co ona działa ?

Nie pilam. Trzeba zrobic napar i plukac dziaslo tam, gdzie jest stam zapalny. Potrzymac w tym miescu i wypluc. I tak dobrych kilka razy i kilka razy dziennie. Poza tym ten napar musi byc mocno cieply (nie chlodny jak czesto sie mowi). Jak bylam dzieckiem to to byla dla mnie katorga, ale jakie dziecko bedzie trzymac w buzi szalwie (ktora smaczna nie jest). Potem te stany zapalne “same” przeszly jak doroslam.

3 polubienia

Samymi ziolami wszystkiego nie wyleczysz.

2 polubienia

Ja do smaku ziol nawykla - nawet nalewke na lokalnej odmianie piolunu wypije😃. Maly kieliszek do poobiedniej kawy.

2 polubienia

Najwięcej tlenu dają ponoć oceany i plankton. Sama Amazonia pochłania tyle samo ile wytwarza. Wychodzi więc na 0.

1 polubienie

Oczywiscie nie,
tego nie twierdze
ale niektore leki mozna zastapic jak juz wspomialam o szalwii

Dokladnie tak!!! jak elsie napisala

2 polubienia