Masakra ...

3 polubienia

Polecam również …

2 polubienia

Ciekawe, że odkryto, że uprawa konopi oczyszcza skażoną glebę z metali ciężkich … podobno wg
poniższego materiału pod informacją o Polsce

Ponoć Chiny produkują najwięcej papieru i tkanin z konopi co nie ukrywam, że bardzo mnie cieszy. Widać otwartość Chińczyków :slight_smile:

Masakara! Na Syberii tez sie pali i na Gran Canaria…

1 polubienie

Konopie sa wielce uzyteczne, w medycynie tez, tyle ze koncerny farmaceutyctne na Tym nie zarabiają

3 polubienia

I dlatego te wszystkie zakazy. Ja nawiet nie wiedzialam, ze one sa takie pozyteczne!

2 polubienia

Jako lek sprawdzaja sie tez bardzo dobrze. Mankament: za tani, podobnie morfina
Kampania o narkotykach rest rozdmuchana do niemozliwosci. Miedzy innymi aby odwrocic uwage od skutkow ubocznych medykamentow od ktorych chyba nawet wiecej osob umiera
Ale nie bede sie rozpisywac, bo zaraz pewno zakrzycza mnie “znafcy”

3 polubienia

A ja jestem ciekawa jak to jest z benzodiazepina (sama biore…). Jeden lekarz mowi “slabiutkie i skuteczne”, drugi straszy smiercia ub kalectwem…

2 polubienia

Moge ci napisac na poczte ale chyba jutro dopiero

1 polubienie

Oczywiscie, poczekam!

2 polubienia

I tu caly problem,ze koncerny na tym nie zarabiaja.

3 polubienia

A ja popieram to co piszesz.
Wmowiono ludziom,ze ziololecznictwo,to bujda,zascianek.
Faktem jest,ze sa to powolniejsze procesy lecznicze,ale nie szkodzce innym organom,.
Wiekszosc chemicznych lekow,leczy skutki,nie przyczyny.a przy okazii,cierpi zoladek,nerki,watroba,serce.
Jedno lecza,inne rujnuja.

3 polubienia

Ciekawe kto za tym stoi? Pewnie to kolejny krok w stronę NWO czy coś… Oczywiście jeżeli spali się jakaś znaczącą cześć

Opis pod mapką na stronie Betonu Konopnego sporządziła osoba pod ewidentnie silnym wpływem konopi.

@elsie , zaraz Ci na pocztę wyśle :kissing_heart:

1 polubienie

Dobrze!

1 polubienie

Nie wiem jakie masz rozpoznanie - ale z opisu wynika, ze to lek do zastosowania na krotki okres, doraznie.

2 polubienia

Nerwica lekowo-depresyjna. Przy dluzszym braniu zre sie garsciami. Ja, po ponad 40 zre…jedna tabletke!

1 polubienie

Ten typ leku z czasem przestaje dzialac.

1 polubienie

Już poszło , okazuje się, że na tej stronie są też udzielane porady online , zawsze sama możesz pogadac z lekarzem przez neta i powiedziec o swoich objawach,kazdy inaczej toleruje lek.

3 polubienia