Ja bym ustał po każdej ilości alko.
Nie sądzę, że tam będzie miss Rosji, bo wtedy był Związek Radziecki i tam kobiety na traktory, a nie na miss…
Jakbyś pił ze mną jeszcze kilka lat temu, nie miałbyś prawa ustać…
Wątroba już nie daje rady?
Albo do noclegowni nie chcą wpuścić?
Podroby jeszcze działają, ale po zawale jestem.
No to pić trzeba. Bo ci serce na suchoty zejdzie.
Stenty mam, lepiej nie. Ale piwko nadal i owszem…
Piwo to zdrowe paliwo.
Nie ma lepszej cieczy od piwa…
Wszystkie misski stoją jak Mańka-Wstańka przybite gwoździem do podłoża, a tylko jedna miała przygodę z wiatrem, bo gwoździa Partia skonfiskowała.
Mówisz, że aż tyle piłeś A czemuż to ?
Nigdy do stoła nie zasiadałem, jak było mniej, niż minimum; krowa na ryj. Nie lubiłem łaskotać gardła. Mogłem i pół roku nie pić, ale gdy impreza, to trzy dni nietrzeźwiena. Przyjść na imprę i tylko się najeść, to nie dla mnie.
Taka krówka przez całą noc z tańcami, to kompocik rozdrażniający.
Moje urodziny, czy imieniny zawsze zaczynały się w piątek i czym chata, tym rada… Do niedzieli.
A wiadomo z jakiego powodu miałeś wylew ?
Nie miałem wylewu, tylko lekki zawał. Przyczyną była wieloletnia nadczynność tarczycy, o której pojęcia nie miałem. Trzy guzy mi narosły. Już usunięte. Potem przerzut na jelita, też guzy usunięte i na razie spokój. Covida nie wliczam, ale też dałem radę. Póki, co…
Jakas panie wyższa p i e r to l e nc ja żeby przy stole pić
Lepiej przy, niż pod.
no może.
Nie znam się w sumie
Kostiumy; lata 50 - 60. W tym czasie w ZSRR kobiety bardziej na traktorach chlały albo na budowach, a nie w konkursach miss, bo to zgnilizna zachodnia była.
Pierwszy striptiz w Sojuzie nie wypalił, mimo, że zasłużona, wytypowana przez partię striptizerka już 70 lat zasług w tej partii miała…