W roli głównej Christian Bale… Film opowiada o mechaniku, który cierpi na bezsenność i stopniowo przestaje odróżniać rzeczywistość od swoich urojeń.
Oglądałem 2 razy, bardzo dobry, polecam
Na starym Pytamy poleciła mi go Użytkowniczka veronique
W roli głównej Christian Bale… Film opowiada o mechaniku, który cierpi na bezsenność i stopniowo przestaje odróżniać rzeczywistość od swoich urojeń.
Oglądałem 2 razy, bardzo dobry, polecam
Na starym Pytamy poleciła mi go Użytkowniczka veronique
Bardzo dobry film! Także polecam!
Nie. Ale jak piszecie, że dobre? To poszukam na wieczór.
Bo mi se te mechaniki to z jakimś strzelankamni z Jasonem Stathamem kojaza, ale to nie te klimaty ![]()
![]()
![]()
Oglądałem ten film ponad dwie dekady temu i wywarł na mnie spore wrażenie, takie, że do dzisiaj go pamiętam.
Nie nie nie, zdecydowanie nie te klimaty.
Miło mi.
Cieszę się.
Tak dobry film
Właśnie nadrobiłem ![]()
Prawdę mówiąc,bałem się kolejnej lawiny zwidów ale na szczęście nic z tych rzeczy.Bardzo ciekawy i świetnie zagrany przez Bale’a.
Chwilami niektóre sceny przywodziły mi na myśl luźne skojarzenia z Harry Angel,Alana Parkera.Ale to tak na marginesie.
Tutaj ciekawie “zmontowano” kwestię,zagadkowa do samego końca.Próbuja z jakichś przyczyn wrobić chłopaka w szaleństwo czy może on faktycznie jest niezrównoważony…
Póki pamietam… Z uwagi na twe zainteresowania ![]()
KONIECZNIE zobacz film z 1973 roku"Nie oglądaj się teraz",Nicholasa Roega.Klasyk,z udziałem Julie Christie i Donalda Sutherlanda.
Dlaczego u licha, zamieszczasz swe tematy w tej mylącej kategorii??? Potem nie mogę tych wątków odnaleźć…
Cieszę się, że obejrzałeś ![]()
A “Nie oglądaj się teraz” na pewno obejrzę.
Generalnie to nie moja"kategoria"ale dosyć zgodne,pozytywne opinie,bardzo różnych ludzi, niemal"zmusiły" mnie do obejrzenia.I nie żałuję ![]()
Tutaj chyba nie ma dnia bez Stahama.Wskoczyl w miejsce po debilu.Mam na myśli S.Segala którego spacyfikowano mam nadzieje, raz na zawsze po tych bredniach które wygaduje o wojnach…