"Mechanik" z 2004 roku... ktoś oglądał?

W roli głównej Christian Bale… Film opowiada o mechaniku, który cierpi na bezsenność i stopniowo przestaje odróżniać rzeczywistość od swoich urojeń.
Oglądałem 2 razy, bardzo dobry, polecam

Na starym Pytamy poleciła mi go Użytkowniczka veronique

1 polubienie

Bardzo dobry film! Także polecam!

1 polubienie

Nie. Ale jak piszecie, że dobre? To poszukam na wieczór.
Bo mi se te mechaniki to z jakimś strzelankamni z Jasonem Stathamem kojaza, ale to nie te klimaty :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Oglądałem ten film ponad dwie dekady temu i wywarł na mnie spore wrażenie, takie, że do dzisiaj go pamiętam.

1 polubienie

Nie nie nie, zdecydowanie nie te klimaty.

1 polubienie

Miło mi.

Cieszę się.

Tak dobry film

Właśnie nadrobiłem :smiley:
Prawdę mówiąc,bałem się kolejnej lawiny zwidów ale na szczęście nic z tych rzeczy.Bardzo ciekawy i świetnie zagrany przez Bale’a.
Chwilami niektóre sceny przywodziły mi na myśl luźne skojarzenia z Harry Angel,Alana Parkera.Ale to tak na marginesie.
Tutaj ciekawie “zmontowano” kwestię,zagadkowa do samego końca.Próbuja z jakichś przyczyn wrobić chłopaka w szaleństwo czy może on faktycznie jest niezrównoważony…

Póki pamietam… Z uwagi na twe zainteresowania :slightly_smiling_face:
KONIECZNIE zobacz film z 1973 roku"Nie oglądaj się teraz",Nicholasa Roega.Klasyk,z udziałem Julie Christie i Donalda Sutherlanda.

Dlaczego u licha, zamieszczasz swe tematy w tej mylącej kategorii??? Potem nie mogę tych wątków odnaleźć…

1 polubienie

Cieszę się, że obejrzałeś :slight_smile:
A “Nie oglądaj się teraz” na pewno obejrzę.

1 polubienie

Generalnie to nie moja"kategoria"ale dosyć zgodne,pozytywne opinie,bardzo różnych ludzi, niemal"zmusiły" mnie do obejrzenia.I nie żałuję :innocent:

1 polubienie

Tutaj chyba nie ma dnia bez Stahama.Wskoczyl w miejsce po debilu.Mam na myśli S.Segala którego spacyfikowano mam nadzieje, raz na zawsze po tych bredniach które wygaduje o wojnach…

1 polubienie