Takie kwoty w ogóle nie robią wrażenia?
Przecież co to jest 6 mln jakichś tam złotych na Polskę no nie? No niech sobie wydają…
- Nie robi to na mnie wrażenia
- To wyrzucanie MOICH pieniędzy w blotoXD
- Trudno powiedziec
0 głosujących
Takie kwoty w ogóle nie robią wrażenia?
Przecież co to jest 6 mln jakichś tam złotych na Polskę no nie? No niech sobie wydają…
0 głosujących
Może tam ma być apartament dla kota Jarka.
Ziarnko do ziarnka.
A niegospodarnosc zawsze wkurza i wzbudza podejrzenia - 6 milionow przy 2 miliardach na TVPiS to faktycznie niedużo, ale juz dla czlowieka, ktory te kase przytula za wynajem malo nie jest.
Jestem z Poznania i dostaje regularnego SZAŁU gdy czytam o wywalaniu pieniedzy w błoto,gdy czytam o niegospodarności.
Kazdego rozsadnego czlowieka szlag trafia.
Koniki w Janowie zaniedbane, a tu kase sie wyrzuca.
O wlasnie,choćby i to…
I to chyba ten sam zakres, Agencja Wspierania Rolnictwa.
Swoja droga to jakas kolejna przybudowka panstwowa dla darmozjadow?
Wiekszość ministerstw pelni te idiotyczną role.
Na temat proszę i wypełnić ankietę xd
Pierwszą wypłatę dostałem 6 mln 900 tyś. I były to wtedy 3 najniższe krajowe a troszkę więcej niż średnia krajowa więc no to jakieś śmieszne pieniądze były.
No właśnie panie D XD
Tyle że na dziś to 690 pln…
Ah tak xd
Ale i siła nabywcza pieniądza była wtedy niższa.
To ile dzis w PL srednia krajowa?
No i te twoje owczesne miliony to przed czy po refornie Balcerowicza - zeby na dolary przeliczyc?
Oczywiście że przed. W 94 a średnia dziś to koło 5000
na dolary to chyba wtedy 150 dolców nie przekraczałem. Ale kto wtedy w Polsce myślał o dolarach? Jeszcze były DM
Ale nie wiem czy wtedy jeszcze nie było w polsce bonów NBP a te były strasznie tanie i w pewexie można było kupować to czego u nas jeszcze nie było.
Jakos pamiec o tym jako zbedna zamiotlam gdzies pod dywan… Czyli nie bede glowkowac, zeby sobie przypomniec.