To już opinią na temat życiodajnego płynu nie można się podzielić?
Niejednemu psu Burek, a tu się uwzięli?
Żeby nie było, jest to postać mocno nieciekawa, ale to już wygląda na zemstę systemową.
Pan Miśkiewicz miał kilka poważnych afer do spółki z Antkiem M, które MON wyciszyło. Sprzedaż wódki bez akcyzy i pośrednich podatków, Misiewiczówka z górnej półki widać komuś zaszkodziła. Państwu zaginęło gdzieś ?, kilka miliardów na zakupy sprzętu dla wojska z jego udziałem - od naboji, grzebieni do włosów, poprzez poważniejsze zakupy łodzi, statków, pojazdów specjalnych, czołgów czy zamolotów
Problem w tym, ze on tej wodki nie produkowal i sprzedawal, jedynie reklmowal. W teoretycznie wolnym internecie. No i uzyczyl wizerunku. Ja i tak bym tego nie ruszyla, ze wzgledu na buzke wlasnie…
Ma swój współudział jako prezes w rozlewni alkoholi + wiercona studnia z wodą mineralną, czyściejsza niż krople do oczu, przez co delikatna i łagodna w smaku choć kopie i poniewiera. Bardziej dokładnie się nie zagłębiam bo i po co. Jeszcze utracę swe abstynenctwo, i potem biada mi
Teoretycznie jak pisza majatku wlasnego nie posiada…
Wyglada na falstart
Moga sie uczepic reklamy, ale przy dobrym adwokacie moga misiowi na pukiel skoczyc.
Karty są w grze. Być może jakiś prokurator z bolącym odciskiem wokół misiewicza dalej pociągnie sprawę, która miała być zamieciona. Komuś jednak zależy bo artykuły się pojawiają. Gdyby nawet były i reklamy, to nie ma takich bez opodatkowania
W internecie? Na prywatnym koncie Twittera i wlasna strona?
Albo komus się przypomnialo, ze misiowka się kiepsko sprzedaje, albo jakis nawiedzony z klubu anonimowych alkoholikow.
W kazdym razie jak sie uprzesz to rdzicow mozna zamknac za napojenie dziecka piwem bezalkoholowym. Tak jest skonstuowana ustawa.
Z 1982 oku, czyli czasow jaruzelskiej prohibicji do 13 i kartek.
Dobra ta jego wódka jest? Jeśli tak to ja winy nie widzę.
Cały problem Misiewiczowi sprawiło AA, potem już żyło anonsami, które redakcję sprawdzały
Pdobno dobra.
0,7 za 35 zeta. Wedlug netu.