Melinę prowadził?

To już opinią na temat życiodajnego płynu nie można się podzielić?
Niejednemu psu Burek, a tu się uwzięli?
Żeby nie było, jest to postać mocno nieciekawa, ale to już wygląda na zemstę systemową.

2 polubienia

Pan Miśkiewicz miał kilka poważnych afer do spółki z Antkiem M, które MON wyciszyło. Sprzedaż wódki bez akcyzy i pośrednich podatków, Misiewiczówka z górnej półki widać komuś zaszkodziła. Państwu zaginęło gdzieś ?, kilka miliardów na zakupy sprzętu dla wojska z jego udziałem - od naboji, grzebieni do włosów, poprzez poważniejsze zakupy łodzi, statków, pojazdów specjalnych, czołgów czy zamolotów

2 polubienia

Problem w tym, ze on tej wodki nie produkowal i sprzedawal, jedynie reklmowal. W teoretycznie wolnym internecie. No i uzyczyl wizerunku. Ja i tak bym tego nie ruszyla, ze wzgledu na buzke wlasnie…

1 polubienie

Ma swój współudział jako prezes w rozlewni alkoholi + wiercona studnia z wodą mineralną, czyściejsza niż krople do oczu, przez co delikatna i łagodna w smaku choć kopie i poniewiera. Bardziej dokładnie się nie zagłębiam bo i po co. Jeszcze utracę swe abstynenctwo, i potem biada mi

1 polubienie

Teoretycznie jak pisza majatku wlasnego nie posiada…

1 polubienie

Wyglada na falstart

Moga sie uczepic reklamy, ale przy dobrym adwokacie moga misiowi na pukiel skoczyc.

1 polubienie

Karty są w grze. Być może jakiś prokurator z bolącym odciskiem wokół misiewicza dalej pociągnie sprawę, która miała być zamieciona. Komuś jednak zależy bo artykuły się pojawiają. Gdyby nawet były i reklamy, to nie ma takich bez opodatkowania

W internecie? Na prywatnym koncie Twittera i wlasna strona?
Albo komus się przypomnialo, ze misiowka się kiepsko sprzedaje, albo jakis nawiedzony z klubu anonimowych alkoholikow.
W kazdym razie jak sie uprzesz to rdzicow mozna zamknac za napojenie dziecka piwem bezalkoholowym. Tak jest skonstuowana ustawa.
Z 1982 oku, czyli czasow jaruzelskiej prohibicji do 13 i kartek.

Dobra ta jego wódka jest? Jeśli tak to ja winy nie widzę.

1 polubienie

Cały problem Misiewiczowi sprawiło AA, potem już żyło anonsami, które redakcję sprawdzały

Pdobno dobra.
0,7 za 35 zeta. Wedlug netu.

2 polubienia