Mężczyzna

Może któraś lub któryś ma lepszą pomysłowość od mojej. Spróbujecie rozwiązać problem? Ja próbuję już pół godziny i nie daję rady. Za mało kasy jest przeznaczone? A może ja jestem zbyt wymagająca?

image

1 polubienie

Myślałem długo nad tym i po jakimś czasie stwierdziłem,że nie lubię facetów więc niepotrzebnie się trudziłem.

5 polubień

To proste. Weź kredyt i po kłopocie. Jak bedzie bogaty to szybko spłacisz :grin:

3 polubienia

Czyli bogatego wybrać? I co ? Wziąć 10 zł kredytu? To nie o to chodzi. Trzeba wybrać za 5 zł. :joy:

1 polubienie

Mi trzy zł wystarczą mądry i wierny. I zostanie zaliczka na przystojnego :wink:

1 polubienie

I nie musi być zabawny, romantyczny i dobry w łóżku?
Skromne masz wymagania :wink:

1 polubienie

Jak mądry to sie nauczy …
Nie od razu Krakow zbudowano.

2 polubienia

Chyba masz rację :joy:

1 polubienie

Weź mądrego, niech on coś wymyśli a Tobie jeszcze 4 zł zostanie.

4 polubienia

Świetna podpowiedź. Ty byś tak zrobił? :wink:
Oczywiście wiem, że wybierałbyś kobietę, ale o cechy chodzi.

1 polubienie

Oczywiście. Co mi by było po tych wszystkich cechach, jeśli trafiłbym przy okazji na głupca lub w przypadku kobiety na głupią?

2 polubienia

A jak niewierna ucieknie?

1 polubienie

Czemu miałaby być niewierna?
Będzie mądra, zrobi więc to co najwłaściwsze.

2 polubienia

A przed laty Krecia Pataczkówna pisała w Przekroju, że “lepiej być głupią niż mieć krzywe nogi, bo głupotę nie od razu widać” :slight_smile:

2 polubienia

Mężczyzna przede wszystkim powinien uznawać rację kobiety. Inaczej nie będzie miał życia w związku. Ma milczeć, akceptować i robić zakupy.

2 polubienia

Masz optymistyczne podejscie do zycia…:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

mądry, dobry w łóżku i wierny. Bo jak jak mądry to ogarnie, w łóżku nie będzie kopał i się rozkrzyżowywał zabierając miejsce a wierny to i chorób do domu nie przyniesie. Jeszcze, żeby gotował to by był ideał. No i żeby kordły nie zabierał…

1 polubienie

A tak Cię lubiłem :wink:

2 polubienia

Problem?
Sztuczna inteligencja rozwiąże go za Ciebie…
Nie wierzę w ideały!

1 polubienie

Nie. Nie problem. Zabawa. :joy: