Miałeś kiedyś taką przygodę?

-bądź na szwedzkim wycieczkowcu
-idź defekować
-defekuj
-spłukuj
-nie działa
-o nie!
-co robić
-znajdź sprzątaczkę
-nie umiej po szwedzku
-ona nie umie po angielsku
-zaprowadź do męskiego sracza
-już ma cię za świra
-pokaż jej łajno które zrobiłeś
-powiedz „titta” („patrz” po szwedzku) i spróbuj spłukać
-łajno spłukuje się normalnie

unknown

Ja kiedyś w podstawówce miałem tak, że miałem grypę i rzygałem. Temperatura 38 to nie za barzdo kontaktowałem. Poszedłem do kibla się wyrzygać i nie spłukałem. Sprzątaczka się drze:

• a kto spłucze?!
    (pomyślałem: no wiem, że tak robią chamy, że nasrają i nie spłukują, ale ja jestem porządny i tak ngidy nie robię i odpowiedziałem)
  • ale ja tylko rzygałem

Musisz przy obiedzie?

1 polubienie

Ja tu sobie przekąszam małe co nieco czytając o inflacji i Tajwanie,przypadkowo włażąc tu i …już po przekąszaniu.Herbatka mi została ewentualnie.
:rofl:

1 polubienie

Nie martw się. Teraz to bardzo modne wyglądać jak z Oświęcimia. Będziesz modny!

2 polubienia

Dzięki!

2 polubienia

A ja na szczęście nic nie jadłam. Nie mogę jeść. To chyba temperatura zbyt wysoka mi nie pozwala. Ale za to piję Herbatkę z syropem imbirowym. Pycha!

2 polubienia

Efferalgan weź.

1 polubienie

Skąd Ci go wezmę? Jadłam już tysiąc innych rzeczy :smiley:
\Cieszę się, bo oprócz syropu wykrztuśnego mam jeszcze przeciwkaszlowy, to dzisiejszej nocy sobie trochę pośpię, a nie, że będę leżeć i czekać, kiedy to już będzie rano :blush:

1 polubienie

To zdrowiej…! (szybko).

1 polubienie

Dowiedziałam się, że w Twoim mieście też chorują. Jedna z sióstr męża (wnuki ją zaraziły) i przyjaciółka drugiej siostry. Uważaj. Załóż lepiej maskę i nie zbliżaj się do obcych.

1 polubienie

To muszę uważać.Dobrze,że mi powiedziałaś.Maskę jakąś chyba mam.

2 polubienia

Jak Cię zobaczą, to ze strachu padną. Pomyślą, że ruskie chemią strzelili :wink:

2 polubienia

Ruskie nie musza chemią strzelać.
Oni sa chodząca bronią chemiczną. :wink:

1 polubienie