idzie na wojnę
Trwa akcja zbierania dewocjonaliów z wizerunkiem Świętego Michała Archanioła - patrona Kijowa - na rzecz ukraińskich żołnierzy.
Niedługo wyruszy z darami.
idzie na wojnę
Trwa akcja zbierania dewocjonaliów z wizerunkiem Świętego Michała Archanioła - patrona Kijowa - na rzecz ukraińskich żołnierzy.
Niedługo wyruszy z darami.
A to tego nie znam.
O tym Sławiku już kiedyś czytałam.
To znaczy Sławika znam, ale tej przepowiedni nie.
Nie wiem czy to on to przepowiedział, bo już nie pamiętam, ale mam wrażenie, że tak. Możesz sprawdzić.
W artykule nie jest to powiedziane, ale są tam linki do Sławika.
No i wchodząc przy pomocy tych linków na info o Sławiku może się doczytasz, czy to jego przepowiednia
Już jutro poczytam.
Fajnie, bo mi też powiesz
Niech im służy
Jest to jak najbardziej godny przeciwnik na zło ucieleśnione, jakim jest rosyjski Putin. Może dlatego, tak trudno jest mu zdobyć Kijów.
W artykule jest, że przepowiedział nadejście antychrysta, wynalezienie lekarstwa na raka,. że Rosja zacznie się dzielić, wyłączenia prądu i ogrzewania na całym świecie, głód i że woda zacznie znikać z powierzchni Ziemi. Mówił też o kolejnej strasznej wojnie światowej, w której Rosja będzie uczestniczyć - podobno niechętnie. Do armi rosyjskiej wcieleni zostaną przymusowo mężczyźni i kobiety. Armia będzie wówczas zniszczona i trzeba będzie odbudowywać ją na nowo. - to tak ogólnie.